Βενετία
Αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Βενετία

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Βενετία

Krystof Hajek ενημερωμένο 21. 2. 2024

Έχετε αναχώρηση νωρίς το πρωί ή άφιξη αργά το βράδυ και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη μεταφορά στο αεροδρόμιο τη νύχτα; Τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά ξενοδοχεία και ιδιωτικά διαμερίσματα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα καταλύματα κοντά στο αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας:

  • B & B "Gabriel&Melissa" - οικογενειακό διαμέρισμα περίπου 1.500 μέτρα από τον τερματικό σταθμό, τιμές από 60 eur
  • Hotel Gronda Lagunare - μικρό ξενοδοχείο 2* στην Tessera περίπου 1.500 μέτρα από τον τερματικό σταθμό, τιμές από 55 eur
  • Annia Park Hotel Venice Airport - όμορφο ξενοδοχείο 4* που βρίσκεται πιο κοντά στον τερματικό σταθμό (περίπου 900 μέτρα), τιμές από 100 eur

Ακριβώς μέσα στον τερματικό σταθμό μπορείτε επίσης να κοιμηθείτε στις καμπίνες του αεροδρομίου ZzzleepandGo Venice Airport VCE, όπου θα έχετε ένα κρεβάτι χωρισμένο με τοίχους από τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές (περίπου 73 eur ανά καμπίνα).

Ξενοδοχεία στη Βενετία και το Μέστρε

Αν δεν σας ενοχλεί η νυχτερινή συγκοινωνία με λεωφορείο από/προς τη Βενετία ή αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με ταξί, αναζητήστε κατάλυμα ακριβώς στην πόλη.

Το κέντρο της Βενετίας είναι η καλύτερη τοποθεσία για διαμονή, αλλά έχει και τις υψηλότερες τιμές.

Τα ξενοδοχεία στο ηπειρωτικό Μέστρε προσφέρουν σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Το μειονέκτημα είναι η καθημερινή μετακίνηση προς το κέντρο της Βενετίας (περίπου 20 λεπτά για μία διαδρομή).

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.