Ακρόπολη της Αθήνας
Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Αθήνα

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Αθήνα

Krystof Hajek ενημερωμένο 17. 10. 2023

Χρειάζεστε κατάλυμα κοντά στο αεροδρόμιο ή στο κέντρο της πόλης, κοντά στο σταθμό νυχτερινής μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό;

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό (το πολύ 50 μέτρα με τα πόδια) μπορείτε να μείνετε στο Sofitel Athens Airport *****. Οι τιμές σε ένα 2κλινο δωμάτιο για μία διανυκτέρευση ξεκινούν από περίπου 220 ευρώ.

Το μόνο φθηνό κατάλυμα με δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο είναι ο μικρός ξενώνας Apartments Tina με τιμές γύρω στα 73 eur ανά διανυκτέρευση. Βρίσκεται βόρεια του αεροδρομίου, εκτός της εμβέλειας του μετρό.

Ξενοδοχεία στην Αθήνα

Ένα καλό μέρος για να μείνετε για να φτάσετε στο αεροδρόμιο είναι η κεντρική πλατεία Συντάγματος, όπου κυκλοφορούν το μετρό και το λεωφορείο του αεροδρομίου που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.