Άμπου Ντάμπι
Αεροδρόμιο Abu Dhabi Zayed

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Άμπου Ντάμπι

Transfer at Άμπου Ντάμπι Airport

David Eiselt ενημερωμένο 19. 12. 2023

Από το τέλος του 2023, ο αερολιμένας χρησιμοποιεί μόνο έναν τερματικό σταθμό, γνωστό ως τερματικό σταθμό Α.

Φθηνά ξενοδοχεία σε Abu Dhabi

Οι πτήσεις όλων των αεροπορικών εταιρειών διεκπεραιώνονται από τον αεροσταθμό Α. Το κτίριο του αεροδρομίου είναι τεράστιο και πολύ σύγχρονο. Λόγω του σχήματός του, οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές και ακόμη και οι πιο απομακρυσμένες γωνιές του τερματικού σταθμού είναι προσβάσιμες με τα πόδια μέσα σε 15 λεπτά από το σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Οι παλιοί αεροσταθμοί 1, 2 και 3 χρησιμοποιούνται πλέον μόνο για ιδιωτικές πτήσεις ή πτήσεις φορτίου.

Μεταφορά μεταξύ πτήσεων

Στο Άμπου Ντάμπι, θα κάνετε μετεπιβίβαση μόνο εντός ενός και μόνο τερματικού σταθμού.

Μόλις βγείτε, ακολουθήστε τις κίτρινες πινακίδες Flight Connections μέχρι το σημείο ελέγχου ασφαλείας. Αυτό γίνεται σε κάθε μετεπιβίβαση, αλλά ο έλεγχος διαβατηρίων δεν γίνεται κατά τη μετεπιβίβαση, εκτός εάν πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας.

Μόλις περάσετε τον έλεγχο ασφαλείας, θα βρεθείτε στις πύλες αναχώρησης.

Η μετεπιβίβαση στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι είναι πολύ βολική και απλή και σίγουρα πιο φιλική από ό,τι στο αντίπαλο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Ρεαλιστικά, χρειάζονται περίπου 20 έως 30 λεπτά για να μετακινηθείτε από την πύλη στο επόμενο σημείο επιβίβασης.

  • Αγοράστε εισιτήριο με αλλαγή στο Αμπού Ντάμπι στο διαδίκτυο etihad.com

Σε περίπτωση που η αναμονή σας διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες, είναι δυνατόν να συντομεύσετε την αναμονή για την επόμενη πτήση με ένα σύντομο ταξίδι, δηλαδή:

  • Yas Marina Circuit (2 ώρες),
  • Ψώνια στο Souk Qaryat Al Bery (2-3 ώρες),
  • Μεγάλο Τζαμί του Σεΐχη Ζαγιέντ (3 ώρες),
  • Ferrari World (8 ώρες).

Χρησιμοποιείτε πάντα ταξί για τη μεταφορά και οι αναφερόμενοι χρόνοι περιλαμβάνουν τη μεταφορά αλλά είναι κατά προσέγγιση.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.