Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Αμμάν

Αμμάν

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Amman. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο του Αμμάν

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Airport-Free-Wifi".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ιορδανική e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Δυστυχώς, το αεροδρόμιο του Αμμάν δεν διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών ή θυρίδες.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Τρόφιμα προς πώληση με τη μορφή μπαγκέτας, σάντουιτς ή γλυκών μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την άφιξη και πριν από την αναχώρηση από συνολικά 4 υποκαταστήματα μίνι μάρκετ WHSmith. Τα καταστήματα βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο (αφίξεις) και μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Όλα τα WHSmith είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν χρειαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φαρμακείο στην αίθουσα αναχωρήσεων στον δημόσιο χώρο και μετά την ασφάλεια. Είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

Άλλα καταστήματα βρίσκονται κυρίως στην περιοχή διέλευσης και είναι κυρίως καταστήματα αφορολόγητων ειδών, μόδας, κοσμημάτων και ταξιδιωτικών αξεσουάρ.

Εστιατόρια

Ο τερματικός σταθμός είναι εξοπλισμένος με ένα ευρύ φάσμα επιλογών εστίασης. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή από αυτά;

  • McDonald's: ζώνη διέλευσης, 24/7
  • Starbucks: ζώνη διέλευσης και δημόσιος χώρος (αφίξεις), 24/7
  • Al Daya (κεμπάπ και σάουαρμα): ζώνη διέλευσης, 24/7
  • Dunkin' Donuts: ζώνη διέλευσης, 24/7
  • Μετρό: ζώνη διέλευσης, 24/7

Άλλα τοπικά εστιατόρια και καφετέριες θα βρείτε κυρίως στη διεύθυνση food court αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια χρημάτων

Στο δημόσιο χώρο αφίξεων (στα δεξιά σας) θα βρείτε υποκαταστήματα πολλών ιορδανικών τραπεζών με ΑΤΜ. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες στις τράπεζες είναι αρκετά καλές και η χρέωση για ανάληψη από ΑΤΜ με ξένη κάρτα είναι περίπου 2 jod.

Εάν επιλέξετε να ανταλλάξετε χρήματα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος, το δολάριο ΗΠΑ έχει καλύτερες τιμές σε σύγκριση με το ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.