Μεταφορά από το αεροδρόμιο Αμμάν

Αμμάν

Το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο με ειδικό λεωφορείο προς το κέντρο του Αμμάν. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από πολλές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Ιορδανία είναι μια ιδανική χώρα για οδικές εκδρομές. Οι δημόσιες συγκοινωνίες δεν είναι πολύ εκτεταμένες, αλλά το οδικό δίκτυο θα σας μεταφέρει σε όλα τα μέρη με τουριστική αξία.

Ο τερματικός σταθμός αφίξεων στεγάζει μεγάλο αριθμό εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων πολυεθνικών εμπορικών σημάτων. Ακόμη και με τον ανταγωνισμό, οι τιμές είναι σχετικά χαμηλές και οι εβδομαδιαίες ενοικιάσεις ξεκινούν από περίπου 160 ευρώ.

Λεωφορείο προς Αμμάν

Οι δημόσιες συγκοινωνίες εξυπηρετούνται από την υπηρεσία λεωφορείων Sariyah Express. Σταματάει στο Αμμάν στο σταθμό λεωφορείων Tabarbour North και μπορείτε να κατεβείτε ή να επιβιβαστείτε σε 5 άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, δείτε τον παρακάτω χάρτη.

Φθηνά ξενοδοχεία στο κέντρο του Αμμάν

Το εισιτήριο για 3,3 jod μπορείτε να το αγοράσετε στο περίπτερο στην αίθουσα αφίξεων με την ένδειξη "Airport Bus". Όταν ταξιδεύετε προς το αεροδρόμιο από το σταθμό λεωφορείων, αγοράστε το εισιτήριό σας από το εκδοτήριο ή από τον οδηγό όταν ταξιδεύετε από άλλες στάσεις.

Η διαδρομή προς το αεροδρόμιο από το σταθμό λεωφορείων διαρκεί 45-60 λεπτά ανάλογα με την κίνηση.

Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια ανά 30-60 λεπτά από τις 6:15 έως τις 0:00 με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο ή 24 ώρες το 24ωρο με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Για τις ακριβείς ώρες αναχώρησης από το αεροδρόμιο και τον Βόρειο Σταθμό Λεωφορείων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: sariyahexpress.com/airport-express.

Ταξί

Η κανονική τιμή ενός ταξί προς το κέντρο της πόλης είναι περίπου 23 jod. Η επιστροφή από το κέντρο της πόλης προς το αεροδρόμιο δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα να κανονιστεί για τα κανονικά ταξί της πόλης, καθώς και 15 jod.

Η Uber λειτουργεί επίσης στο Αμμάν, αλλά συνήθως δρομολογεί μόνο αυτοκίνητα Comfort προς το αεροδρόμιο και η τιμή είναι περίπου 32 jod.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.