Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Alexandria. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Βρείτε τώρα ένα ξενοδοχείο στον προορισμό σας

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi στον αεροσταθμό είναι δωρεάν, αλλά η αξιοπιστία δεν είναι καλή.

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα μια αιγυπτιακή e-sim με δεδομένα στο διαδίκτυο. airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ ή παντοπωλείο στο αεροδρόμιο.

Υπάρχουν μερικά καταστήματα που πωλούν καλλυντικά, μόδα ή κοσμήματα μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Αμέσως μετά τον έλεγχο, περάστε από το κατάστημα duty free.

Γεύματα

Εστιατόρια και μικρές καφετέριες μπορείτε να βρείτε κυρίως στην περιοχή διέλευσης. Εδώ δραστηριοποιούνται κυρίως τοπικές μάρκες και μην περιμένετε γνωστές εταιρείες ή ταχυφαγεία.

Οι τιμές στο αεροδρόμιο είναι αρκετές φορές υψηλότερες από ό,τι στην πόλη.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Μπορείτε να ανταλλάξετε χρήματα σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών ακριβώς στην αίθουσα αφίξεων. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι ελαφρώς χειρότερες από ό,τι στην πόλη, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά δίκαιες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αρκετά ΑΤΜ αιγυπτιακών τραπεζών, όπου οι ξένες κάρτες λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.