Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Αλεξάνδρεια

Αλεξάνδρεια

Λόγω της μεγάλης απόστασης του αεροδρομίου από το κέντρο της πόλης, οι ταξιδιώτες συχνά αναζητούν καταλύματα κοντά στο αεροδρόμιο Αλεξάνδρεια.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό

Η διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό δεν είναι δυνατή. Η πρόσβαση στο κτίριο γίνεται μέσω του ελέγχου ασφαλείας και η ασφάλεια δεν επιτρέπει την είσοδο στους επιβάτες πριν από 4 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Ξενοδοχεία κοντά στον αεροσταθμό

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχουν ξενοδοχεία κοντά ή δίπλα στον τερματικό σταθμό. Με την κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού, αναμενόταν να κατασκευαστεί ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, αλλά επί του παρόντος (2025) δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη κανένα ξενοδοχείο.

Ξενοδοχεία στην Αλεξάνδρεια

Τα πλησιέστερα μεγάλα ξενοδοχεία βρίσκονται περίπου 5 χλμ. από το αεροδρόμιο κοντά στις μεγάλες παραλίες ανατολικά του κέντρου. Μπορούμε να αναφέρουμε Hilton Alexandria King's Ranch Hotel ****, το οποίο απέχει πάνω από 40 χλμ. από το κέντρο της Αλεξάνδρειας. Δεν προσφέρει καν τη δυνατότητα μεταφοράς προς τον τερματικό σταθμό.

Στο κέντρο της Αλεξάνδρειας προτείνουμε από τη δική μας εμπειρία Cherry Maryski Hotel **** με αξιοπρεπή ποιότητα και καλή τιμή και τοποθεσία.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.