Αεροδρόμιο ZRH
Αεροδρόμιο Ζυρίχης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ζυρίχη

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Ζυρίχη

Krystof Hajek ενημερωμένο 24. 11. 2023

Για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή αφίξεις αργά το βράδυ, η διανυκτέρευση σε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο είναι ιδανική.

Ξενοδοχεία κοντά στους αεροσταθμούς

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση από τους δύο αεροσταθμούς, στα οποία μπορείτε να φτάσετε μέσα σε 10 λεπτά με τα πόδια μέσω στεγασμένων διαδρόμων.

  • Capsule Hotel - Alpine Garden - ένα ξενοδοχείο με μικρούς θαλάμους και κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι το φθηνότερο απευθείας στο αεροδρόμιο (τιμές από 100 chf)
  • Radisson Blu Hotel, Zurich Airport **** - ποιοτικό ξενοδοχείο 3 λεπτά από τον τερματικό σταθμό 1 (τιμές από 250 chf)
  • Hyatt Place Zurich Airport **** - ποιοτικό ξενοδοχείο 10 λεπτά από τους δύο τερματικούς σταθμούς στο εμπορικό κέντρο "The Circle" (τιμές από 230 chf)

Ξενοδοχεία στην περιοχή

Φθηνότερα ξενοδοχεία βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο. Επιλέγουμε μόνο ξενοδοχεία με δωρεάν ιδιωτική μεταφορά από τον τερματικό σταθμό.

Η στάση του βαν του ξενοδοχείου φέρει την ένδειξη "Hotelbus" και βρίσκεται στο επίπεδο των αφίξεων, ακριβώς ανάμεσα στους τερματικούς σταθμούς 1 και 2. Ένας διαδραστικός πίνακας εμφανίζει τις ώρες αναχώρησης προς τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Οι δημόσιες συγκοινωνίες καλύπτουν λίγο πολύ όλες τις πρωινές και βραδινές πτήσεις, οπότε είναι εύκολο να μείνετε στο κέντρο της Ζυρίχης.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.