Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ζαντάρ

Ζαντάρ

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε ξενοδοχεία στο Ζαντάρ

Διαδίκτυο και wi-fi

Η χρήσητου Wi-Fi είναι δωρεάν και δεν έχει χρονικό περιορισμό. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Αεροδρόμιο Zadar".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Κροατία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στον ιστότοπο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Τα εστιατόρια βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο του τερματικού σταθμού στα δεξιά, ενώ υπάρχει ένα άλλο μικρότερο καφέ-μπαρ στα αριστερά προς την αίθουσα αφίξεων. Υπάρχει μόνο ένα μικρό σνακ μπαρ πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Τακαταστήματα περιορίζονται σε ένα μόνο κατάστημα αφορολόγητων ειδών πίσω από τον έλεγχο ασφαλείας και σε μερικά μικρότερα καταστήματα αναμνηστικών στην αίθουσα αναχωρήσεων.

ΑΤΜ

Υπάρχουν δύο ΑΤΜ στην αίθουσα αφίξεων:

  • Euronet - τέλος ανάληψης με ξένη κάρτα 4,50 eur + πολύ δυσμενείς χρεώσεις συναλλαγματικής ισοτιμίας εάν κάνετε ανάληψη με κάρτα εκτός ευρώ.
  • OTP Bank - τέλος ανάληψης με ξένη κάρτα 4,65 eur
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.