Ζαντάρ
Αεροδρόμιο Zadar

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ζαντάρ

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ζαντάρ

Krystof Hajek ενημερωμένο 12. 2. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ντουμπρόβνικ. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε ξενοδοχεία στο Ζαντάρ

Διαδίκτυο και wi-fi

Η χρήσητου Wi-Fi είναι δωρεάν και δεν έχει χρονικό περιορισμό. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Αεροδρόμιο Ζαντάρ".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Κροατία στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στον ιστότοποairalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Τα εστιατόρια βρίσκονται στον κοινόχρηστο χώρο του αεροσταθμού στα δεξιά, ενώ υπάρχει ένα άλλο μικρότερο καφέ-μπαρ στα αριστερά προς την αίθουσα αφίξεων. Υπάρχει μόνο ένα μικρό σνακ μπαρ πίσω από το σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Τακαταστήματα περιορίζονται σε ένα μόνο κατάστημα αφορολόγητων ειδών πίσω από τον έλεγχο ασφαλείας και σε μερικά μικρότερα καταστήματα αναμνηστικών στην αίθουσα αναχωρήσεων.

ΑΤΜ

Υπάρχουν δύο ΑΤΜ στην αίθουσα αφίξεων:

  • Euronet - τέλος ανάληψης με ξένη κάρτα 4,50 EUR + πολύ δυσμενείς χρεώσεις συναλλαγματικής ισοτιμίας εάν κάνετε ανάληψη με κάρτα εκτός ευρώ
  • OTP Bank - τέλος ανάληψης με ξένη κάρτα 4,65 EUR
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.