Μεταφορά από το αεροδρόμιο Ζαντάρ

Ζαντάρ

Το αεροδρόμιο του Ζαντάρ είναι προσβάσιμο με λεωφορείο και υπάρχει επίσης μεγάλος αριθμός εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

Δείτε ξενοδοχεία σε Zadar

Λεωφορείο προς το κέντρο του Ζαντάρ

Απευθείας λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια μόνο προς το κέντρο του Ζαντάρ, με στάση σε 3 σημεία:

  • Κέντρο (τελική στάση) - Liburnska obala 3
  • Κεντρικός σταθμός λεωφορείων
  • Κεντρικό λιμάνι φέρι μποτ (Gaženička cesta 22a)

Η διαδρομή προς το κέντρο του Ζαντάρ διαρκεί περίπου 25 λεπτά.

Το πρόγραμμα δρομολογίων του λεωφορείου διαμορφώνεται σύμφωνα με το πρόγραμμα των πτήσεων, ώστε να ακολουθούνται όλες οι αναχωρήσεις και αφίξεις. Κατά τη θερινή περίοδο, τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια κάθε 30 λεπτά.

Ένα πλήρες και ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και καταβάλλεται μόνο σε μετρητά στον οδηγό.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Υπάρχουν πολλές τοπικές και πολυεθνικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ακριβώς στον τερματικό σταθμό ή στα περίπτερα έξω από τον τερματικό σταθμό, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε να περιηγηθείτε στις ακτές της Κροατίας.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης κατά την περίοδο αιχμής του καλοκαιριού ξεκινούν από 210 ευρώ. Οι τιμές εκτός εποχής πέφτουν επίσης στα 75 eur.

Ταξί

Οι τιμές των ταξί είναι υψηλές στην Κροατία και συνήθως θα πληρώσετε μεταξύ 25 και 30 eur για μια διαδρομή προς το κέντρο της πόλης.

Οι εφαρμογές ταξί Uber ή Bolt, οι οποίες λειτουργούν και οι δύο στο Ζαντάρ, μπορεί να είναι φθηνότερες. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται γύρω στα 20 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.