Τσιάνγκ Μάι
Αεροδρόμιο Chiang Mai

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Τσιάνγκ Μάι

Transfer at Τσιάνγκ Μάι Airport

David Eiselt ενημερωμένο 26. 12. 2023

Το αεροδρόμιο Chiang Mai χρησιμοποιεί μόνο έναν κοινό τερματικό σταθμό για όλες τις πτήσεις. Οι αφίξεις βρίσκονται πάντα στο ισόγειο, όπως και όλα τα γκισέ check-in.

Τα σημεία ελέγχου ασφαλείας βρίσκονται πάντα στον 1ο όροφο.

Φθηνά ξενοδοχεία σε Chiang Mai

Ο τερματικός σταθμός χωρίζεται σε ένα τμήμα εσωτερικού για πτήσεις εντός Ταϊλάνδης (στα δεξιά όταν το βλέπετε από έξω) και σε ένα τμήμα εξωτερικού (στα αριστερά).

Στο αεροδρόμιο Chiang Mai μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε βίζα κατά την άφιξη. Ο έλεγχος διαβατηρίων είναι πολύ αποτελεσματικός και διαρκεί 5-10 λεπτά κατά μέσο όρο.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Το Τσιάνγκ Μάι δεν είναι ένα τυπικό αεροδρόμιο μετεπιβίβασης και, ως εκ τούτου, δεν διαθέτει επιλογές άμεσης μετεπιβίβασης.

Έτσι, κατά τη μετεπιβίβαση, πρέπει πάντα να βγαίνετε έξω και να περνάτε ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας για να επιστρέψετε στην περιοχή διέλευσης.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.