Μεταφορά από το αεροδρόμιο Trapani

Marsala

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ταξίδια στη Σικελία με αυτοκίνητο, αλλά συνδέεται και με λεωφορεία.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Αν θέλετε να ταξιδέψετε στη Σικελία διεξοδικά, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ο πιο βολικός τρόπος μεταφοράς. Υπάρχουν πολλά υποκαταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων ακριβώς στην περιοχή αφίξεων του αεροσταθμού, αλλά πάντα να κάνετε κράτηση online εκ των προτέρων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σύγκρισης για να συγκρίνετε όλες τις διαθέσιμες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων Rentalcars.com, το οποίο θα σας δείξει όλες τις προσφορές και μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας μέσω αυτού.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης κυμαίνονται μεταξύ 150 ευρώ και 320 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου και την εποχή.

Συγκρίνετε τιμές και κάντε κράτηση αυτοκινήτου

Λεωφορείο προς Trapani

Υπάρχουν αρκετές στάσεις λεωφορείων ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο για εταιρείες λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια προς τις ακόλουθες πόλεις. Οι στάσεις δεν μπορούν να παραλειφθούν, βρίσκονται αμέσως στην έξοδο/είσοδο.

ΤοAST εκτελεί δρομολόγια προς το Trapani σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα που αντιστοιχούν στην κίνηση των πτήσεων, ωστόσο τα λεωφορεία συνήθως εκτελούν δρομολόγια τουλάχιστον μία φορά την ώρα. Στο Τραπάνι, τα λεωφορεία σταματούν απευθείας στο λιμάνι και στο σταθμό λεωφορείων (βλ. χάρτη των στάσεων).

 • Αναζητήστε τα δρομολόγια: aziendasicilianatrasporti.it (το αεροδρόμιο έχει την ονομασία "TRAPANI AEROPORTO BIRGI").
 • Τιμή εισιτηρίου: 4,90 eur (πληρωτέα στον οδηγό σε μετρητά ή στο γραφείο στην πόλη καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο, εναλλακτικά μπορεί να αγοραστεί ηλεκτρονικά μετά από εγγραφή στον ιστότοπο AST)
 • Χρόνος ταξιδιού: 1,5 ώρες: 45-50 λεπτά

Λεωφορείο προς Μαρσάλα

Υπάρχουν απευθείας λεωφορεία προς την κοντινή πόλη-θέρετρο και το Σαλέμι, 2-5 φορές την ημέρα, οπότε δεν συνδέονται πλήρως με όλες τις πτήσεις.

 • Δρομολόγια και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων: autoservizisalemi.it (το αεροδρόμιο έχει την ονομασία "TRAPANI AEROPORTO")
 • Τιμές εισιτηρίων: (μπορούν να αγοραστούν online και με μετρητά από τον οδηγό).
 • Χρόνος ταξιδιού: 1,5 ώρες: 30 λεπτά.

Λεωφορείο προς Παλέρμο

Η μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας, σε απόσταση 115 χιλιομέτρων, προσεγγίζεται αρκετές φορές την ημέρα από την εταιρεία λεωφορείων Salemi σε συνεργασία με την Terravision.

 • Δρομολόγια και ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων: terravision.eu
 • Τιμές εισιτηρίων: 11 eur (μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά και με μετρητά από τον οδηγό)
 • Χρόνος ταξιδιού: 1,5 ώρα

Λεωφορείο με κατεύθυνση προς Αγριτζέντο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απευθείας γραμμή Lumia. Τα λεωφορεία κινούνται 4 φορές την ημέρα απευθείας από το αεροδρόμιο και σταματούν επίσης στη Sciacca, τη Siculiana, το Porto Empedocle, το Montallegro ή το Realmonte.

 • Δρομολόγια και ηλεκτρονικά εισιτήρια: autolineelumia.it/orari
 • Τιμή εισιτηρίου για Αγριτζέντο: 11,90 eur
 • Χρόνος ταξιδιού προς το Αγκριτζέντο: 3 ώρες
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.