Τούζλα
Αεροδρόμιο Tuzla

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Τούζλα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Τούζλα

Krystof Hajek ενημερωμένο 1. 1. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Tuzla. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τιμές ξενοδοχείων - Τούζλα

Internet και wi-fi

ΤοWifi είναι διαθέσιμο με 3 bam για 1 ώρα. Πρώτα πρέπει να αγοράσετε ένα χαρτί με κωδικό πρόσβασης στο γραφείο για να συνδεθείτε.

Μην καθυστερήσετε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων της Βοσνίας γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Υπάρχει μόνο ένα μικρό duty-free-shop στον τερματικό σταθμό με πολύ περιορισμένη ποικιλία προϊόντων, ένα μεγαλύτερο εστιατόριο και ένα μικρό μπαρ πίσω από την ασφάλεια.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Στην αίθουσα αφίξεων, δίπλα στην έξοδο του τερματικού σταθμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ μιας κανονικής βοσνιακής τράπεζας. Η χρέωση ανάληψης είναι περίπου 2 bam.

Δεν υπάρχει συμβατικό ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο.

Αποθήκευση αποσκευών

Στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης των αποσκευών σας.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.