Μεταφορά από το αεροδρόμιο Τούζλα

Τούζλα

Το αεροδρόμιο της Τούζλα δεν συνδέεται άμεσα με τις δημόσιες συγκοινωνίες και ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο κέντρο είναι με ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Ταξί

Η τιμή των ταξί από το αεροδρόμιο προς οποιοδήποτε σημείο του κέντρου της Τούζλα καθορίζεται στα 30 BAM.

Οποιαδήποτε υψηλότερη τιμή σημαίνει ότι ο οδηγός ταξί προσπαθεί να σας τεντώσει. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά και υπάρχουν πολλά ταξί τόσο στο αεροδρόμιο όσο και σε όλη την Τούζλα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Μια καλή επιλογή αν θέλετε να εξερευνήσετε τη βοσνιακή ύπαιθρο είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στο αεροδρόμιο, όπου εδρεύουν αρκετές μεγάλες διεθνείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου για 4 ημέρες στην Τούζλα κυμαίνονται γύρω στα 50 ευρώ.

Συγκρίνετε τις τιμές - κάντε κράτηση αυτοκινήτου με έκπτωση

Λεωφορείο για Τούζλα

Δεν υπάρχει δημόσια συγκοινωνία απευθείας προς το αεροδρόμιο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προαστιακό λεωφορείο από το χωριό που απέχει 800 μέτρα.

Η πλησιέστερη στάση λεωφορείου βρίσκεται στο χωριό Dubrave Gornje περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό μπροστά από το ταχυδρομείο (ακριβής τοποθεσία στο en.mapy.cz).

Από εδώ περνάει η λεωφορειακή γραμμή νούμερο 11, η οποία εκτελεί δρομολόγια περίπου μία φορά κάθε 2 ώρες προς το κέντρο της Τούζλα. Διέρχεται μέσα από την πόλη από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων μέχρι το σταθμό λεωφορείων Istok).

Το εισιτήριο κοστίζει 4,50 BAM στον οδηγό και πληρώνεται μόνο με ακριβή μετρητά.

Όταν ταξιδεύετε από την Τούζλα, πάρτε τη γραμμή 11 προς Kalesija. Το πρόγραμμα δρομολογίων μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο του φορέα εκμετάλλευσης GIPS Tuzla: gipstk.com/11-tuzla-kalesija.

Οι ώρες αναχώρησης δίνονται πάντα μόνο από τον τερματικό σταθμό. Έτσι, όταν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο, αναζητήστε τη δεξιά στήλη με τον τίτλο "Povratak", από όπου η διαδρομή προς την Dubrava διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά. Όταν ταξιδεύετε από το κέντρο της Τούζλα, αναζητήστε στην αριστερή στήλη τις ώρες αναχώρησης από το σταθμό Istok, από τον οποίο χρειάζονται περίπου 10-15 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο της Τούζλα.

Λεωφορείο για Σαράγεβο

Εάν κατευθύνεστε κατευθείαν στο Σαράγεβο, θα χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες φορές την υπηρεσία λεωφορείου Centrotrans από το κέντρο της Τούζλα.

Η γραμμή προς το Σαράγεβο εκτελεί δρομολόγια περίπου μία φορά κάθε μία με μιάμιση ώρα, το ταξίδι διαρκεί πάνω από 3 ώρες και τα εισιτήρια κοστίζουν 27 bam.

Μπορείτε να βρείτε τα δρομολόγια και να αγοράσετε εισιτήρια στον ιστότοπο της εταιρείας: centrotrans.com

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.