Τορόντο
Αεροδρόμιο Toronto Pearson

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Τορόντο Pearson

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Τορόντο Pearson

Krystof Hajek ενημερωμένο 4. 9. 2023

Το Τορόντο αποτελεί σημαντικό κόμβο και οι καθυστερημένες αφίξεις, οι πρώιμες αναχωρήσεις ή οι μακρές ολονύκτιες συνδέσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτό καθιστά συχνά βολική τη διανυκτέρευση σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Παραθέτουμε μόνο τα ξενοδοχεία που προσφέρουν τη δική τους δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο και στους δύο αεροσταθμούς. Τα λεωφορεία των ξενοδοχείων βρίσκονται πάντα στο ισόγειο μπροστά από τις αίθουσες αφίξεων.

  • Sheraton Gateway Hotel ***** (τιμές από 202 ευρώ) - ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό 3 (1 λεπτό με τα πόδια μέσω του στεγασμένου διαδρόμου, 2 λεπτά για τον Τ1 με το δωρεάν αυτόματο τρένο Terminal Link)
  • Alt Hotel Toronto Airport *** (τιμές από 147 eur) - στον τερματικό σταθμό Viscount του δωρεάν αυτόματου τρένου (2 λεπτά για τον Τ3 ή 4 λεπτά για τον Τ1)
  • Quality Inn Toronto Airport ** (τιμές από 88 eur, φθηνότερο ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο) - περίπου 5 λεπτά με το λεωφορείο του ξενοδοχείου / 10 λεπτά με τα πόδια από το T3
  • Hilton Toronto Airport Hotel **** (τιμές από 147 eur) - περίπου 5 λεπτά με το λεωφορείο του ξενοδοχείου

Ξενοδοχεία στο Τορόντο

Αν η πτήση σας αναχωρεί ή φτάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βρείτε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ξενοδοχείων στο κέντρο του Τορόντο. Ωστόσο, οι τιμές είναι συνήθως υψηλότερες από τα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.