Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Τορόντο Pearson

Τορόντο

Το Τορόντο αποτελεί σημαντικό κόμβο και οι καθυστερημένες αφίξεις, οι πρώιμες αναχωρήσεις ή οι μακρές ολονύκτιες συνδέσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτό καθιστά συχνά βολική τη διανυκτέρευση σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Παραθέτουμε μόνο τα ξενοδοχεία που προσφέρουν τη δική τους δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο και στους δύο αεροσταθμούς. Τα λεωφορεία των ξενοδοχείων βρίσκονται πάντα στο ισόγειο μπροστά από τις αίθουσες αφίξεων.

  • Sheraton Gateway Hotel ***** (τιμές από 202 ευρώ) - ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό 3 (1 λεπτό με τα πόδια μέσω του στεγασμένου διαδρόμου, 2 λεπτά για τον Τ1 με το δωρεάν αυτόματο τρένο Terminal Link)
  • Alt Hotel Toronto Airport *** (τιμές από 147 eur) - στον τερματικό σταθμό Viscount του δωρεάν αυτόματου τρένου (2 λεπτά για τον Τ3 ή 4 λεπτά για τον Τ1)
  • Quality Inn Toronto Airport ** (τιμές από 88 eur, φθηνότερο ξενοδοχείο δίπλα στο αεροδρόμιο) - περίπου 5 λεπτά με το λεωφορείο του ξενοδοχείου / 10 λεπτά με τα πόδια από το T3
  • Hilton Toronto Airport Hotel **** (τιμές από 147 eur) - περίπου 5 λεπτά με το λεωφορείο του ξενοδοχείου

Ξενοδοχεία στο Τορόντο

Αν η πτήση σας αναχωρεί ή φτάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα βρείτε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ξενοδοχείων στο κέντρο του Τορόντο. Ωστόσο, οι τιμές είναι συνήθως υψηλότερες από τα ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.