Τορίνο
Αεροδρόμιο Turin Caselle

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Τορίνο

Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Τορίνο

Krystof Hajek ενημερωμένο 10. 10. 2023

Το αεροδρόμιο του Τορίνο βρίσκεται μακριά από το κέντρο της πόλης, οπότε για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή για αφίξεις αργά το βράδυ, μπορεί να είναι χρήσιμο να διανυκτερεύσετε κοντά στον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο με κάψουλες ακριβώς στον τερματικό σταθμό. ZzzleepandGoTRN. Αντί για δωμάτια, θα κοιμηθείτε σε κλειστούς ιδιωτικούς θαλάμους με κρεβάτι, αλλά χωρίς μπάνιο ή τουαλέτα.

Το πλησιέστερο κλασικό κατάλυμα Jet Hotel **** είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο με τα πόδια κατά μήκος του κεντρικού δρόμου χωρίς πεζοδρόμιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταξί του ξενοδοχείου με χρέωση 10 EUR.

Ξενοδοχεία στο Τορίνο

Οι δημόσιες συγκοινωνίες καλύπτουν λίγο πολύ όλες τις πρωινές και βραδινές πτήσεις, οπότε είναι εύκολο να μείνετε στο κέντρο του Τορίνο.

 
Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.