Μεταφορά από το αεροδρόμιο Τορίνο

Τορίνο

Το αεροδρόμιο του Τορίνο εξυπηρετείται από τακτικά δρομολόγια λεωφορείων και τρένων. Διατίθενται επίσης υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Φθηνά ξενοδοχεία στο κέντρο του Τορίνο

Λεωφορείο Terravision

Η φθηνότερη απευθείας σύνδεση με τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων (Corso Vittorio Emanuele II, στάση 5) παρέχεται από τα λεωφορεία Terravision.

Η καλύτερη τιμή για τα εισιτήρια είναι online στο terravision. eu με 6,99 eur για απλή μετάβαση ή 13,98 eur για επιστροφή.

Το εισιτήριο αγοράζεται για την ακριβή ώρα αναχώρησης, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες συνδέσεις σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης.

 • Χρόνος ταξιδιού - 30 λεπτά
 • Τιμή - 6,99 eur / 13,98 eur με επιστροφή
 • Συχνότητα - 40 λεπτά
 • Πρώτη σύνδεση από το κέντρο - 3:30
 • Τελευταία σύνδεση από το αεροδρόμιο - 0:10

Αγορά εισιτηρίου - Terravision.com

Λεωφορείο Arriva

Συχνές συνδέσεις με το κέντρο πραγματοποιούνται με την ειδική λεωφορειακή γραμμή 268 της Arriva. Αναλυτικά δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα torino.arriva.it. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Nord" και κάντε κλικ στο εικονίδιο του ρολογιού για τη γραμμή 000268.

Στο κέντρο του Τορίνο, κάνει στάση στους δύο σημαντικότερους σταθμούς: Porta Nuova (Piazza Carlo Felice) και Porta Susa (corso Bolzano).

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από το μηχάνημα στην αίθουσα αφίξεων προς 7,50 eur, ενώ τα εισιτήρια μετ' επιστροφής προς 14 eur. Στο κέντρο της πόλης μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από εφημεριδοπώλες και άλλα σημεία πώλησης, δείτε τον χάρτη των πωλητών.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήριο από τον οδηγό χωρίς επιβάρυνση αν πληρώσετε με κάρτα ανέπαφων συναλλαγών. Με μετρητά, το εισιτήριο κοστίζει στον οδηγό 8,50 eur.

 • Χρόνος διαδρομής - Porta Susa (42 λεπτά), Porta Nuova (50 λεπτά)
 • Τιμή - 7,50 eur / 14 eur με επιστροφή
 • Συχνότητα - 15 λεπτά (νωρίς το πρωί και τα Σαββατοκύριακα 30 λεπτά)
 • Πρώτη σύνδεση από το κέντρο - 4:45 (καθημερινές), 5:15 (Σαββατοκύριακα και αργίες)
 • Τελευταία σύνδεση από το αεροδρόμιο - 0:30 (καθημερινές), 23:45 (Σαββατοκύριακα και αργίες)

Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μετακινήσεις από/προς το αεροδρόμιο με το λεωφορείο 268. Κανένα άλλο εισιτήριο δημόσιας συγκοινωνίας του Τορίνο δεν ισχύει εδώ και, αντίστροφα, το εισιτήριο του λεωφορείου αεροδρομίου δεν ισχύει σε καμία υπηρεσία γύρω από το Τορίνο.

Προαστιακά λεωφορεία

Ο φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε στο αεροδρόμιο Caselle είναι με τις γραμμές προαστιακού λεωφορείου της GTT.

Δεν είναι τόσο συχνά όσο η ειδική γραμμή 268 της Arriva για το αεροδρόμιο, αλλά οι τιμές είναι φθηνότερες.

 • 3,70 eur - Εισιτήριο μεταφοράς για 100 λεπτά, ισχύει για όλα τα λεωφορεία και τα τραμ της GTT και το μετρό του Τορίνο.

Για να φτάσετε στο αεροδρόμιο, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες γραμμές. Τα δρομολόγια μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο: gtt.to.it/extraurbano.

 • 3165 - κατεύθυνση Torino Porta Susa, Torino Dora
  • Χρόνος ταξιδιού: 1,5 ώρες: 35 λεπτά.
  • Συχνότητα: 7-9 φορές την ημέρα
 • 3382 - κατευθύνεται προς τα ανατολικά προάστια του Τορίνο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετακινήσεις προς το κέντρο.
 • 3971 - κατεύθυνση Torino Corso Bolzano, Torino Brin
  • Χρόνος ταξιδιού: 55-60 λεπτά
  • Συχνότητα: 30-60 λεπτά

Τρένο προς Τορίνο

Υπάρχει επίσης ένα τρένο της γραμμής Α του προαστιακού σιδηροδρόμου SFM προς το αεροδρόμιο, αλλά λόγω μακροχρόνιου κλεισίματος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια προς το κέντρο.

Ο σταθμός, με την ονομασία "Caselle Aeroporto", βρίσκεται πίσω από το χώρο στάθμευσης και έχει σαφή σήμανση. Κανονικά, τα τρένα τερματίζουν στο σταθμό Torino Dora στο βόρειο άκρο του κέντρου, όπου μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε σε τραμ και λεωφορεία προς το κέντρο.

Ωστόσο, σήμερα, χάρη σε ένα μακροχρόνιο κλείσιμο με ασαφές τέλος, καταλήγουν ήδη στο σταθμό Venaria στη βόρεια άκρη του Τορίνο, πολύ μακριά από το κέντρο.

Επομένως, η διαδρομή με το τρένο είναι προς το παρόν άχρηστη για τις ανάγκες των επισκεπτών του αεροδρομίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ναύλα και τα δρομολόγια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: sfmtorino.it.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Είναι το αεροδρόμιο του Τορίνο απλώς μια πύλη προς τις Άλπεις; Τότε είναι ιδανικό να νοικιάσετε αυτοκίνητο απευθείας στον τερματικό σταθμό.

Εδώ λειτουργούν πολλές τοπικές και διεθνείς εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, με κανονικές τιμές γύρω στα 50 ευρώ την ημέρα.

Ταξί

Λόγω της απόστασης του αεροδρομίου από το κέντρο, αναμένετε ότι οι τιμές των ταξί θα είναι περίπου 40 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.