Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Tokio Narita

Fuji και sakura

Το αεροδρόμιο Narita του Τόκιο είναι ένας τεράστιος κόμβος με νυχτερινή κίνηση. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε;

Ύπνος στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Όλοι οι αεροσταθμοί του αεροδρομίου Narita είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο.

Η διανυκτέρευση εντός του τερματικού σταθμού επιτρέπεται χωρίς ελέγχους ή προβλήματα.

Ο τερματικός σταθμός 1 είναι σίγουρα ο πιο άνετος για έναν δωρεάν νυχτερινό ύπνο, με πολλά αναπαυτικά καθίσματα και δάπεδα με μοκέτα. Ο τερματικός σταθμός 1 δεν έχει πολύ κόσμο τη νύχτα και επομένως θα βρείτε πολλά ήσυχα μέρη.

Nap Rooms

Μια πιο άνετη επιλογή είναι τα δωμάτια ύπνου που βρίσκονται στους αεροσταθμούς 1 και 2.

Θα έχετε ένα μικρό δωμάτιο τύπου ξενοδοχείου με κοινόχρηστη τουαλέτα και ντους.

Υπάρχει ωριαία τιμή ανά κρεβάτι. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • 1 560 jpy για την πρώτη ώρα, στη συνέχεια 780 jpy για κάθε επιπλέον ώρα (Single Room)
  • 2 520 jpy για την πρώτη ώρα, στη συνέχεια 1 260 jpy για κάθε επιπλέον ώρα (Twin Room)

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Φυσικά, η πιο άνετη διανυκτέρευση θα είναι σε κλασικά ξενοδοχεία, από τα οποία υπάρχουν αρκετά στην περιοχή του αεροδρομίου Narita.

  • Narita Airport Rest House ** - 5 λεπτά με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό 1, 10-15 λεπτά από τον τερματικό σταθμό 2/3, αλλά το ξενοδοχείο προσφέρει και δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο.
  • 9h εννέα ώρες Narita Airport - ξενοδοχείο κάψουλας κοντά στον τερματικό σταθμό 2, αλλά η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πολύ κακή. Από την άλλη πλευρά, η τοποθεσία με απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό 2 είναι εξαιρετική.
  • Narita Tobu Hotel Airport **** - 1,5 χλμ. από το αεροδρόμιο, δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο
  • Hotel Nikko Narita **** - 2 χλμ. από το αεροδρόμιο, δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο
  • Marroad International Hotel Narita *** - 2 χλμ. από το αεροδρόμιο, δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Αν θα αναχωρήσετε από το αεροδρόμιο Narita την κατάλληλη ώρα της ημέρας, μείνετε στο κέντρο του Τόκιο, όπου δεν λείπουν οι μικροί ξενώνες και τα διεθνή πολυτελή ξενοδοχεία που προσφέρονται.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.