Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Τενερίφη Βόρεια

Santa Cruz de Tenerife

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Tenerife-Norte. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία στην Τενερίφη

Διαδίκτυο και wi-fi

Απεριόριστο δωρεάν wi-fi είναι διαθέσιμο σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Airport FreeWifi Aena".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Ισπανία στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, μπορείτε απλά και γρήγορα να αποκτήσετε μια e-sim δεδομένων στο διαδίκτυο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Στο αεροδρόμιο δεν διατίθενται χώροι αποθήκευσης αποσκευών και αυτόματες θυρίδες.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ο μικρός τερματικός σταθμός είναι εξοπλισμένος με δύο καταστήματα duty free. Θα βρείτε επίσης δύο καταστήματα μόδας και αξεσουάρ μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Στον κοινόχρηστο χώρο υπάρχει μόνο ένα μικρό πρακτορείο εφημερίδων.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φαρμακείο στην αίθουσα αφίξεων, το οποίο λειτουργεί από τις 8:00-20:00 (μόνο μέχρι τις 18:00 τις Κυριακές).

Δεν υπάρχει κανονικό παντοπωλείο στον τερματικό σταθμό. Αν διασχίσετε τη γέφυρα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο, θα βρείτε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ ALDI περίπου 250 μέτρα από τον τερματικό σταθμό (καθημερινά 8:30-22:00).

Επιλογή γεύματος

Ο τερματικός σταθμός είναι καλά εξοπλισμένος με εστιατόρια και σνακ μπαρ. Διατίθενται γνωστές μάρκες όπως η Burger King.

Ποια σνακ μπαρ έχουν το μεγαλύτερο ωράριο λειτουργίας;

  • Diggers: ζώνη διέλευσης, 5:15-22:00
  • Café & Tapas: ζώνη διέλευσης, 5:15-20:00
  • Foodies: ζώνη διέλευσης, 5:30-9:00 μ.μ.
  • Café Ritazza: ζώνη διέλευσης, 5:30-9:00 μ.μ.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο των εστιατορίων στον τερματικό σταθμό.

Πόσιμο νερό

Οι βρύσες πόσιμου νερού είναι διαθέσιμες σε τρία σημεία πίσω από την ασφάλεια (δείτε τις θέσεις στο χάρτη του αεροσταθμού: aena.es/drinkingfountains).

Αυτόματοι πωλητές

Αυτόματοι πωλητές που πωλούν ποτά, γλυκά ή σάντουιτς υπάρχουν κυριολεκτικά σε όλο το αεροδρόμιο και συνήθως αποτελούν τη φθηνότερη εναλλακτική λύση για σνακ.

ΑΤΜ

Τα ΑΤΜ είναι διαθέσιμα μόνο στο La Caixa και στο Euronet.

Ειδικά τα ΑΤΜ της Euronet προσφέρουν πολύ δυσμενή μετατροπή συναλλάγματος, εκτός εάν κάνετε ανάληψη με κάρτα ευρώ. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε ένα τέλος ανάληψης περίπου 5 ευρώ.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.