Μεταφορά από το αεροδρόμιο Τενερίφη Βόρεια

Santa Cruz de Tenerife

Ο τερματικός σταθμός φιλοξενεί πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και δρομολόγια λεωφορείων από μεγάλες πόλεις.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Τα περίπτερα ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται ακριβώς στην αίθουσα αφίξεων. Η συντριπτική πλειονότητα των εταιρειών ενοικίασης που δραστηριοποιούνται στην Τενερίφη έχουν την έδρα τους στο αεροδρόμιο. Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου εκ των προτέρων για τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Σύγκριση τιμών - κράτηση αυτοκινήτου

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από περίπου 150 ευρώ τη χειμερινή περίοδο για ένα μικρό αυτοκίνητο έως 350 ευρώ τη θερινή περίοδο.

Αποφύγετε τις μη σοβαρές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Goldcar, η OK Mobility ή η TopCar.

Λεωφορεία

Η Τενερίφη διαθέτει ένα εκτεταμένο και ποιοτικό δίκτυο λεωφορείων, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και για να φτάσετε στο αεροδρόμιο. Θα βρείτε τη στάση του λεωφορείου στα δεξιά περίπου 20 μέτρα από την έξοδο του αεροδρομίου.

Επίσημος δικτυακός τόπος της εταιρείας μεταφορών: titsa.com

Αναζήτηση καταλύματος στην Τενερίφη

Πολλές γραμμές λεωφορείων σταματούν εδώ.

Κατεύθυνση Σάντα Κρουζ και Λα Λαγκούνα

Η λεωφορειακή γραμμή 20 εκτελεί απευθείας δρομολόγιο από το αεροδρόμιο προς τη μεγαλύτερη πόλη της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη με στάση στη Λα Λαγκούνα.

Τη νύχτα, η γραμμή 104 εκτελεί δρομολόγια μία φορά την ώρα.

Το λεωφορείο είναι εξπρές και κάνει στάση μόνο στους κεντρικούς σταθμούς λεωφορείων και των δύο πόλεων.

  • Ναύλοι - 2,65 eur
  • Χρόνος ταξιδιού - 20 λεπτά
  • Συχνότητα - Κάθε 30 λεπτά
  • Χρονοδιάγραμμα, χάρτης: titsa.com/linea-20

Κατεύθυνση Puerto de la Cruz

Ηγραμμή 30 εκτελεί δρομολόγια προς το κέντρο του δημοφιλούς θέρετρου Puerto de la Cruz, με αρκετές στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη γραμμή 343 4 φορές την ημέρα με μερικές στάσεις.

Τη νύχτα, η γραμμή 104 εκτελεί δρομολόγια μία φορά την ώρα.

  • Ναύλοι - 4,75 eur
  • Χρόνος διαδρομής - 30 λεπτά
  • Συχνότητα - Κάθε 45 έως 60 λεπτά
  • Χρονοδιάγραμμα, χάρτης: titsa.com/linea-30

Τενερίφη-Νότιο Αεροδρόμιο (TFS), Los Cristianos, Costa Adeje.

Απευθείας δρομολόγια προς τα θέρετρα Los Cristianos και Costa Adeje στα νότια της Τενερίφης, καθώς και προς το δεύτερο αεροδρόμιο της Τενερίφης , Sur (TFS ), παρέχονται 4-5 φορές την ημέρα από τη γραμμή 343.

Το δρομολόγιο είναι μια υπηρεσία εξπρές χωρίς στάσεις και διαρκεί 50 λεπτά για το αεροδρόμιο Sur και 90 λεπτά για το Los Cristianos.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 9,70 eur για το αεροδρόμιο Sur και 12,40 eur για το Los Cristianos.

Εισιτήρια και πού να τα αγοράσετε

Εκτός από τα μεμονωμένα εισιτήρια που αναφέρονται παραπάνω, τα οποία είναι χρήσιμα εάν δεν θα ταξιδεύετε συχνά με το λεωφορείο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε πιο βολικά τουριστικά εισιτήρια. Θα πρέπει πάντα να προσθέσετε 2 eur στην τιμή για μια κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανανέωση άλλων εισιτηρίων:

  • 24ωρο εισιτήριο - 10 eur
  • 7ήμερο εισιτήριο - 50 eur

Εάν ταξιδεύετε με μεγάλη ομάδα ατόμων για μικρότερες αποστάσεις, ένα εισιτήριο με την ονομασία Ten+Wallet. Μπορείτε να συμπληρώσετε το εισιτήριό σας με πίστωση από 10 έως 99 eur κατά την κρίση σας. Αυτό αφαιρείται ανάλογα με τη διανυθείσα απόσταση και το κόμιστρο είναι περίπου 20% φθηνότερο από ό,τι αν αγοράζατε μεμονωμένα εισιτήρια.

Ακόμα και για πολλά άτομα, μία μόνο κάρτα είναι αρκετή.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο από τον οδηγό στο αεροδρόμιο, όπου μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις στο νησί, επισκεφθείτε τον οδηγό μας και το κεφάλαιο Μεταφορές στην Τενερίφη.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.