Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Τελ Αβίβ

Ιερουσαλήμ

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Αναζητήστε τα φθηνότερα ξενοδοχεία σε Τελ Αβίβ

Διαδίκτυο και wi-fi

Χρησιμοποιήστε το wi-fi δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό.

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ισραηλινή e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Δεν υπάρχει κανονικό παντοπωλείο στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Τα ψιλικατζίδικα είναι σημαντικά μεγαλύτερα μετά τον έλεγχο ασφαλείας, όπου θα συναντήσετε μεγάλα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καταστήματα μόδας, καλλυντικών ή κοσμημάτων.

Υπάρχουν επίσης αρκετά καταστήματα με αναμνηστικά.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια βρίσκονται κυρίως στη ζώνη διέλευσης μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Οι εγκαταστάσεις είναι φτωχότερες σε σύγκριση με αεροδρόμια παρόμοιου μεγέθους σε όλο τον κόσμο και τα εστιατόρια είναι συχνά γεμάτα σε ώρες αιχμής.

Υπάρχουν περισσότερα εστιατόρια στον Αεροσταθμό 3, ενώ ο Αεροσταθμός 1 διαθέτει μόνο καφετέριες. Τα ταχυφαγεία McDonald's βρίσκονται και στους δύο τερματικούς σταθμούς.

Ένας κατάλογος όλων των εστιατορίων και καταστημάτων βρίσκεται στον ιστότοπο του αεροδρομίου.

Αποθήκευση αποσκευών

Χώρος φύλαξης αποσκευών υπάρχει στους βραχυχρόνιους χώρους στάθμευσης Vineyard και Orchard στο ισόγειο του αεροσταθμού 3, με τη μορφή αυτόματων θυρίδων που είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο. Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά και να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας για έως και 31 ημέρες. Οι τιμές για την 24ωρη αποθήκευση έχουν ως εξής:

  • Μικρό σακίδιο: 120 ils
  • Μεσαία βαλίτσα: 280 ils
  • Μεγάλη βαλίτσα: 380 ils

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φορέα εκμετάλλευσης των θυρίδων για λεπτομέρειες: adonlocker.co.il

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Μόνο η Bank of Hapaolim λειτουργεί ανταλλακτήρια συναλλάγματος σε όλο το αεροδρόμιο και οι τιμές είναι παρόμοιες με εκείνες των τραπεζών της πόλης. Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο.

ΑΤΜ λειτουργούν επίσης από την Hapaolim Bank (τερματικός σταθμός 3) και την Smart (τερματικοί σταθμοί 1 και 3).

Πόσιμο νερό

Και στους δύο αεροσταθμούς, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχουν σιντριβάνια πόσιμου νερού σε όλες τις τουαλέτες από τα οποία μπορείτε να αντλήσετε δωρεάν πόσιμο νερό σε δικό σας μπουκάλι.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.