Νέα Υόρκη
Αεροδρόμιο Stewart Νέας Υόρκης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Stewart Νέα Υόρκη

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Stewart Νέα Υόρκη

Krystof Hajek ενημερωμένο 2. 2. 2024

Το αεροδρόμιο απέχει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη, με απευθείας λεωφορείο. Δεν υπάρχουν τοπικά λεωφορεία από το Νιούμπουργκ προς το αεροδρόμιο.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση στην πόλη, ανατρέξτε στον ταξιδιωτικό οδηγό της Νέας Υόρκης.

Εμφάνιση τιμών για τα 10 φθηνότερα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη

Λεωφορείο για Νέα Υόρκη

Όλα τα τακτικά διεθνή δρομολόγια συνδέονται με τα λεωφορεία Stewart Airport Express, τα οποία διαχειρίζεται η Megabus. Δυστυχώς, η Allegiant Air δεν συνδέεται με τα δρομολόγια εσωτερικού.

Στη Νέα Υόρκη, κάνουν στάση στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Port Authority στο κέντρο του Μανχάταν, όπου μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε σε πολλές γραμμές του μετρό.

Τα εισιτήρια προς 25 usd μπορείτε να τα κλείσετε online στο megabus.com. Ωστόσο, τα εισιτήρια μπορούν επίσης να αγοραστούν στην αίθουσα αφίξεων (η πληρωμή είναι δυνατή με κάρτα ή μετρητά).

Τα λεωφορεία αναχωρούν πάντα 50 λεπτά μετά την άφιξη της διεθνούς γραμμής. Ωστόσο, σε περίπτωση καθυστερήσεων, το λεωφορείο θα περιμένει. Στην αντίθετη κατεύθυνση, τα λεωφορεία φτάνουν στο αεροδρόμιο περίπου 3 ώρες πριν από την αναχώρηση.

  • Χρόνος ταξιδιού - 90 λεπτά
  • Τιμή - 25 usd
  • Συχνότητα - σύνδεση με όλες τις διεθνείς γραμμές (επί του παρόντος 1-2 φορές την ημέρα)

Λεωφορείο + τρένο

Ένα λεωφορείο προς το σιδηροδρομικό σταθμό Beacon, σε απόσταση 10 μιλίων, προσφέρει μια εναλλακτική σύνδεση με τα δρομολόγια εσωτερικού.

Shuttle bus προς το σιδηροδρομικό σταθμό

Το λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή και λειτουργεί από την εταιρεία "Leprechaun Lines".

Το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγια τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες.

Η σύνδεση από το αεροδρόμιο είναι ακανόνιστη και αντιστοιχεί στην κίνηση των πτήσεων. Για τα τρέχοντα δρομολόγια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μεταφορέα: leprechaunlines.com/stewart-newburgh-beacon-shuttle.

Το εισιτήριο κοστίζει 1 usd και καταβάλλεται σε μετρητά στον οδηγό.

Η διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το σταθμό διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

Τρένο Metro-North

Τα τρένα Metro-North εκτελούν δρομολόγια από το σταθμό Beacon προς τη Νέα Υόρκη, με τερματισμό στο σταθμό Grand Central Station ακριβώς στο Μανχάταν.

Ο σταθμός Beacon βρίσκεται στη διαδρομή Νέα Υόρκη - Poughkeepsie, η οποία εκτελείται από την Green Hudson Line.

Τα τρένα εκτελούν δρομολόγια περίπου μία φορά την ώρα και το ταξίδι προς τη Νέα Υόρκη διαρκεί 60 έως 90 λεπτά, ανάλογα με τον αριθμό των στάσεων κατά μήκος της διαδρομής.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα εισιτήριο για 24 usd (σε 8 ζώνες) από ένα μηχάνημα στο σταθμό, όπου μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Αν ταξιδεύετε μόνο στη Νέα Υόρκη, χρησιμοποιήστε μόνο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα οποία λειτουργούν εξαιρετικά στην πόλη. Ένα αυτοκίνητο θα αποτελούσε επιβάρυνση.

Ωστόσο, αν θέλετε να πάτε κάπου αλλού εκτός της Νέας Υόρκης από το αεροδρόμιο Stewart, η ενοικίαση αυτοκινήτου θα είναι ήδη μια πολύ βολική επιλογή. Οι επιβατικές μεταφορές μεγάλων αποστάσεων στις ΗΠΑ δεν λειτουργούν πολύ καλά και είναι πολύ ακριβές.

Οι εβδομαδιαίες τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 300 usd.

Ταξί

Λόγω της απόστασης του αεροδρομίου από τη Νέα Υόρκη, δεν συνιστούμε να ταξιδέψετε με ταξί λόγω της πολύ υψηλής τιμής.

Μια διαδρομή με ταξί προς το Μανχάταν από το αεροδρόμιο Stewart κοστίζει περίπου 275 usd.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.