Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Σκόπια

Σκόπια

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο των Σκοπίων. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Δείτε τιμές ξενοδοχείων - Σκόπια

Διαδίκτυο και wi-fi

Η χρήση τουwi-fi είναι δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Επιλέξτε το δίκτυο "Αεροδρόμιο TAV".

Μην καθυστερήσετε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια μακεδονική e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Οι επιλογές αγορών στο αεροδρόμιο των Σκοπίων παρέχονται μόνο από ένα κατάστημα duty free μετά τον έλεγχο ασφαλείας και μικρότερα καταστήματα με αναμνηστικά.

Δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ τροφίμων στο αεροδρόμιο ή κοντά σε αυτό.

Στο δημόσιο χώρο υπάρχει φαρμακείο που λειτουργεί από τις 8:00-20:00 (παραμένει κλειστό τις Κυριακές).

Εστίαση

Στον δημόσιο χώρο υπάρχει καφετέρια και αρτοποιείο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Στο δημόσιο τμήμα, μετά το check-in και την ασφάλεια, μπορείτε να επισκεφθείτε το Burger King (7:00-21:00) και ένα μικρότερο καφέ με σάντουιτς (5:00-22:00).

Χώρος φύλαξης αποσκευών

Στον τερματικό σταθμό δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

ΑΤΜ και εγκαταστάσεις ανταλλαγής συναλλάγματος

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος της εταιρείας "Currency Exchange" που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο έχουν πολύ δυσμενείς τιμές. Καλύτερες τιμές προσφέρει η "Halk Bank" στο δημόσιο χώρο της αίθουσας αφίξεων, αλλά είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00-16:00.

Ως εκ τούτου, ο ασφαλέστερος τρόπος για να πάρετε χρήματα είναι από τα ΑΤΜ των μακεδονικών τραπεζών στην αίθουσα αφίξεων.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.