Σκόπια
Αεροδρόμιο Σκοπίων Μέγας Αλέξανδρος

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Σκόπια

Transfer at Σκόπια Airport

David Eiselt ενημερωμένο 29. 12. 2023

Το αεροδρόμιο των Σκοπίων χρησιμοποιεί έναν κοινό τερματικό σταθμό για όλες τις πτήσεις. Το κτίριο είναι πολύ μικρό, αλλά καλά σχεδιασμένο και υπάρχουν σχετικά αρκετά καθίσματα μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Ο προσανατολισμός είναι εύκολος και οι αποστάσεις εντός του αεροσταθμού είναι πολύ μικρές.

Ο έλεγχος διαβατηρίων κατά την άφιξη είναι αποτελεσματικός και οι χρόνοι αναμονής τείνουν να κυμαίνονται μεταξύ 10-20 λεπτών.

Δείτε τιμές ξενοδοχείων - Σκόπια

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Τα Σκόπια δεν είναι ένα τυπικό αεροδρόμιο μεταφοράς. Οι περισσότερες μεταφορές δεν είναι εγγυημένες, δηλαδή οι ταξιδιώτες δημιουργούν τη δική τους μεταφορά από δύο ανεξάρτητα εισιτήρια.

Ακόμα και αν δεν έχετε παραδοτέες αποσκευές, πρέπει πάντα να περάσετε από τον έλεγχο διαβατηρίων κατά την άφιξη, να βγείτε έξω και να περάσετε ξανά από το διαβατήριο και τον έλεγχο ασφαλείας για να επιστρέψετε στην περιοχή διέλευσης.

Συνήθως η όλη διαδικασία διαρκεί 20 έως 40 λεπτά.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.