Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ

Το αεροδρόμιο Kingsford Smith του Σίδνεϊ είναι ένας σημαντικός κόμβος με νυχτερινή κυκλοφορία και νυχτερινές συνδέσεις μεταξύ πτήσεων από την Ασία, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ προς την Αυστραλία, την Ωκεανία και τη Νέα Ζηλανδία.

Διανυκτερεύσεις στο αεροδρόμιο - ώρες λειτουργίας

Οι κοινόχρηστοι χώροι όλων των αεροσταθμών είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο, όπως και ο χώρος διέλευσης. Ωστόσο, ορισμένα σημεία ελέγχου ασφαλείας είναι κλειστά κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιοχή διέλευσης κατά τη διάρκεια της νύχτας μόνο αν έχετε μόνο ανταπόκριση στο Σίδνεϊ.

Υπάρχουν πολλά καθίσματα τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στους χώρους διέλευσης, αλλά σχεδόν όλα έχουν μπράτσα ανάμεσά τους και επομένως δεν είναι δυνατόν να ξαπλώσετε σε αυτά.

Στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ δεν υπάρχουν ήσυχες ζώνες με πιο άνετα καθίσματα.

Ξενοδοχεία κοντά στους αεροσταθμούς

Για μια άνετη διανυκτέρευση, χρησιμοποιήστε ένα από τα πολλά ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από όλους τους τερματικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο στη ζώνη διέλευσης, οπότε ακόμη και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς πρέπει να εισέλθετε στην Αυστραλία και να βγείτε από το κτίριο του αεροδρομίου για να διανυκτερεύσετε σε ξενοδοχείο.

Αεροσταθμός 1

  • Rydges Sydney Airport Hotel ***** - ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό, τιμές από 300 aud
  • CKS Sydney Airport Hotel **** - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον τερματικό σταθμό, τιμές από 160 aud, μεταφορά από το ξενοδοχείο με χρέωση
  • Novotel Sydney International Airport **** - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον τερματικό σταθμό, τιμές από 240 aud, μεταφορά από το ξενοδοχείο με χρέωση

Τερματικοί σταθμοί 2 και 3

  • ibis budget Sydney Airport *** - 900 μέτρα με τα πόδια κατά μήκος του πεζόδρομου, τιμές από 115 aud
  • Mantra Hotel at Sydney Airport **** - 900 μέτρα με τα πόδια, τιμές από 220 aud
  • Stamford Plaza Sydney Airport ***** - 1 χλμ. με τα πόδια, τιμές από 230 aud, μεταφορά από το ξενοδοχείο με χρέωση
  • Moxy Sydney Airport **** - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον τερματικό σταθμό, τιμές από 240 aud, μεταφορά από το ξενοδοχείο με χρέωση
 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.