Σαουθάμπτον
Αεροδρόμιο Southampton

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Σαουθάμπτον

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Σαουθάμπτον

Krystof Hajek ενημερωμένο 21. 12. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Southampton. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Βρείτε ξενοδοχεία στο Southampton

Διαδίκτυο και wi-fi

Συνδεθείτε στο επίσημο δίκτυο "Free SOU Wifi " και αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για 4 ώρες.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim της ΕΕ, μπορείτε να τηλεφωνείτε και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο στην ίδια τιμή με εκείνη της χώρας σας, παρόλο που το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πλέον μέλος της ΕΕ.

Διαφορετικά, αποκτήστε γρήγορα και εύκολα μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων στο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών κοντά στα γκισέ check-in, όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας για έως και 24 ώρες για 10 GBP.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στην αίθουσα αφίξεων και μετά τον έλεγχο ασφαλείας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μίνι μάρκετ WHSmith με σνακ και φαρμακευτικά είδη. Οι ώρες λειτουργίας έχουν ως εξής: 1:

  • Υποκατάστημα δημόσιου χώρου - 8:00-18:00 τις καθημερινές, 8:00-16:00 τα Σάββατα, 10:00-17:00 τις Κυριακές.
  • Υποκατάστημα ζώνης διέλευσης - 5:30-20:00

Αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας περνάτε μέσα από ένα μεγάλο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στο αεροδρόμιο.

Εστιατόριο

Στον κοινόχρηστο χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό εστιατόριο και μπαρ καθώς και Costa Coffee (4:30-4:30μμ).

Μετά την ασφάλεια στον 1ο όροφο θα βρείτε και πάλι Costa Coffee (6:30-19:30), καθώς και το πιο πολυτελές εστιατόριο Oliver Tree (οι ώρες λειτουργίας ποικίλλουν για κάθε ημέρα της εβδομάδας).

Πόσιμο νερό

Μπορείτε να γεμίσετε το δικό σας μπουκάλι με δωρεάν κρύο πόσιμο νερό από το σιντριβάνι κοντά στις τουαλέτες μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Αυτόματοι πωλητές

Αυτόματοι πωλητές γλυκών και ποτών υπάρχουν στο χώρο διέλευσης κοντά στις πύλες αναχώρησης και στο δημόσιο χώρο κοντά στις αφίξεις.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.