Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Σαγκάη

Σαγκάη

Το αεροδρόμιο Shanghai-Pudong είναι ένας σημαντικός κόμβος με νυχτερινή κίνηση και συχνές νυχτερινές μεταφορές. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να μείνετε;

Διανυκτέρευση στον αεροσταθμό - ώρες λειτουργίας

Και οι δύο τερματικοί σταθμοί είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διανυκτερεύσετε μέσα στο κτίριο. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα καθίσματα, αλλά τα περισσότερα από αυτά έχουν υποβραχιόνια, οπότε δεν μπορείτε να ξαπλώσετε στα καθίσματα.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα είναι το υπερβολικό κρύο μέσα στο κτίριο, με τον κλιματισμό να λειτουργεί στο φουλ όλη τη νύχτα, ειδικά το καλοκαίρι.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Υπάρχουν εκπληκτικά λίγα ξενοδοχεία γύρω από το αεροδρόμιο, και κανένα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό.

Ξενοδοχεία στο κέντρο

Οι περισσότερες επιλογές διαμονής βρίσκονται ακριβώς στο κέντρο της Σαγκάης, όπου λειτουργούν πολλά μεγάλα πολυεθνικά ξενοδοχεία με καλές τιμές.

Δείτε τιμές ξενοδοχείων στη Σαγκάη

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.