Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Σάμος

Σάμος

Αν δεν θέλετε να βασιστείτε στη μεταφορά στο θέρετρο μετά από μια νυχτερινή άφιξη ή πριν από μια πρωινή αναχώρηση, μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό - ώρες λειτουργίας

Το αεροδρόμιο της Σάμου είναι πολύ μικρό και κλείνει για τη νύχτα μετά την τελευταία άφιξη. Ο τερματικός σταθμός δεν ανοίγει μέχρι περίπου 2,5 ώρες πριν από την πρώτη πρωινή αναχώρηση.

Επομένως, δεν είναι δυνατή η διανυκτέρευση απευθείας στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο

Για διανυκτερεύσεις λόγω πρωινών αναχωρήσεων, σας προτείνουμε ιδιωτικά διαμερίσματα σε απόσταση 1 χλμ. με τα πόδια.

Αν αναζητάτε διαμονή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, επιλέξτε το θέρετρο Πυθαγόρειο. Δεν υπάρχουν νυχτερινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο, οπότε τα αεροπλάνα δεν θα σας ξυπνήσουν από τον ύπνο σας.

Με μια διαδρομή με το αυτοκίνητο ή το ταξί σε λιγότερο από 5 λεπτά, θα βρείτε αυτά τα θέρετρα ακριβώς πάνω στην παραλία:

Ξενοδοχεία σε θέρετρα

Αν δεν σας πειράζει να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί ή να πάρετε ταξί, αναζητήστε καταλύματα στις μεγαλύτερες πόλεις του νησιού.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.