Μεταφορά από το αεροδρόμιο Σάμος

Σάμος

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου της Σάμου είναι προσβάσιμος με τις λεωφορειακές γραμμές του ΚΤΕΛ Σάμου. Για να εξερευνήσετε το νησί, νοικιάστε αυτοκίνητο απευθείας στο αεροδρόμιο.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή αν θέλετε να ανακαλύψετε τη Σάμο και δεν σας αρέσει να περνάτε χρόνο σε ένα μέρος. Πολλές από τις παραλίες ή τα μικρότερα θέρετρα δεν είναι καθόλου ή μόνο 1-2 φορές την ημέρα προσβάσιμα με λεωφορείο.

Περιμένετε τιμές την καλοκαιρινή περίοδο από 380 eur, και την χαμηλή περίοδο από 250 eur. Κατά τη χαμηλή περίοδο, οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Σάμο πέφτουν σε λιγότερο από το μισό. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου; Χρησιμοποιήστε μια μηχανή σύγκρισης για να βρείτε προσφορές από όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ακριβώς εκεί.

Οι καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στο booking.com

Λεωφορείο

Υπάρχει στάση λεωφορείου μπροστά από τον τερματικό σταθμό του τοπικού αερομεταφορέα ΚΤΕΛ Σάμου. Τα δρομολόγια των λεωφορείων δεν φέρουν αριθμό, παρά μόνο τον προορισμό στην πινακίδα πίσω από το τζάμι.

Η γραμμή προς το αεροδρόμιο εκτελεί τη διαδρομή Σάμος - Πυθαγόρειο - Αεροδρόμιο.

Το λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια 7-8 φορές την ημέρα τις καθημερινές, 3-4 φορές την ημέρα τα Σάββατα και δεν υπάρχουν λεωφορεία τις Κυριακές. Αναλυτικά δρομολόγια είναι διαθέσιμα μόνο στο προφίλ του μεταφορέα στο Facebook ΚΤΕΛ Σάμου.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν από τον οδηγό έναντι 3 ευρώ.

Ταξί

Οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας όπως το Bolt ή το Uber δεν λειτουργούν στη Σάμο, αλλά υπάρχουν πάντα πολλά ταξί που περιμένουν έξω από τον τερματικό σταθμό, ακόμη και σε χαμηλή περίοδο.

Οι ναύλοι υπολογίζονται σύμφωνα με το ταξίμετρο και η απάτη των οδηγών ταξί είναι πολύ σπάνια στη Σάμο. Οι κατά προσέγγιση τιμές των ταξί έχουν ως εξής: 1:

  • Σάμος - 27 ευρώ
  • Καρλόβασι - 48 ευρώ
  • Πυθαγόρειο - 10 ευρώ
  • Κάμπος Μαραθοκάμπου - 50 eur
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.