Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Sal

Πράσινο Ακρωτήριο

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Sal Amilcar Cabral. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Τα καλύτερα θέρετρα στο Sal

Διαδίκτυο και wi-fi

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν wifi στον αεροσταθμό.

Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα δεδομένα e-sim του Πράσινου Ακρωτηρίου στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Δεν υπάρχουν καταστήματα στο δημόσιο χώρο του αεροδρομίου. Δύο καταστήματα duty free με περιορισμένη ποικιλία προϊόντων μπορείτε να επισκεφθείτε μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Υπάρχουν δύο μικρά εστιατόρια στο αεροδρόμιο, επίσης με επιλογές γρήγορου φαγητού προς πώληση (σάντουιτς, μπαγκέτες). Το εστιατόριο "Américo's" λειτουργεί στο δημόσιο τμήμα του αεροδρομίου, ενώ το εστιατόριο "OceanAirport" βρίσκεται μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

ΑΤΜ και ανταλλαγή συναλλάγματος

Δεν υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής συναλλάγματος στο αεροδρόμιο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ΑΤΜ τοπικών τραπεζών, όπου οι διεθνείς κάρτες λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Άλλες υπηρεσίες

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου είναι εξοπλισμένος μόνο με βασικές υπηρεσίες, όπως τουαλέτες ή γκισέ αεροπορικών εταιρειών.

Δεν υπάρχουν χώροι φύλαξης αποσκευών, ντους ή αυτόματοι πωλητές. Δεν υπάρχει επίσης δωρεάν πόσιμο νερό.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.