Μεταφορά από το αεροδρόμιο Sal

Πράσινο Ακρωτήριο

Δεν υπάρχουν δημόσιες συγκοινωνίες σε ολόκληρο το νησί. Διατίθενται ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Τα καλύτερα θέρετρα στο Sal

Ταξί

Τα επίσημα μπλε ταξί με τις κίτρινες λωρίδες ρυθμίζονται και παρακολουθούνται από τις αρχές και, ως εκ τούτου, είναι τα ασφαλέστερα για οδήγηση.

Υπάρχουν πάντα πολλά ταξί σταθμευμένα έξω από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου μετά από κάθε άφιξη.

Οι οδηγοί ταξί δέχονται συνήθως ευρώ για πληρωμή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο σε μετρητά και η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Οι ντόπιοι οδηγοί ταξί είναι ευγενικοί και συνήθως δεν χρεώνουν υπερβολικά.

Αναμένετε να πληρώσετε τα εξής από το αεροδρόμιο:

  • Σάντα Μαρία - 15 ευρώ
  • Murdeira - 12 eur
  • Espargos - 3 eur

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να νοικιάσετε αυτοκίνητο, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι στο νησί και μπορεί να καταλήξει να είναι μια περιττή επένδυση.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Υπάρχουν μόνο δύο τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο και όχι διεθνείς. Οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ ανά ημέρα.

Πετάω με ταξιδιωτικό πράκτορα

Εάν φτάσετε με μια ολοκληρωμένη εκδρομή που έχετε αγοράσει από ταξιδιωτικό πράκτορα, θα σας παρασχεθεί δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας.

Αφού περάσετε από τον έλεγχο διαβατηρίων στην αίθουσα αφίξεων, θα βρείτε τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, ο οποίος θα κάνει όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.