Πούντα Κάνα
Αεροδρόμιο Punta Cana

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Πούντα Κάνα

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πούντα Κάνα

Krystof Hajek ενημερωμένο 26. 12. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Punta Cana. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Πούντα Κάνα

Διαδίκτυο και wi-fi

Σε όλους τους αεροσταθμούς υπάρχει δωρεάν Wi-Fi. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Punta Cana Wi-fi". Ωστόσο, το σήμα μπορεί να είναι πολύ ασθενές, ιδίως στην περιοχή αναχωρήσεων.

Αποκτήστε Δομινικανό data e-sim γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Οι επιλογές για ψώνια στο αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα είναι πολύ περιορισμένες. Θα περάσετε από τα μεγάλα καταστήματα duty free μετά τον έλεγχο ασφαλείας και στους δύο αεροσταθμούς.

Από εκεί και πέρα θα επισκεφθείτε μόνο μικρά καταστήματα που πωλούν αναμνηστικά και μικρά αξεσουάρ μόδας.

Δεν υπάρχει παντοπωλείο ή φαρμακείο στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, στην αίθουσα αφίξεων μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε ποτά ή γλυκά σε μικρά καταστήματα.

Γεύματα

Τα εστιατόρια και τα καταστήματα γρήγορου φαγητού είναι άφθονα, ιδίως μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Στο δημόσιο χώρο θα βρείτε ως επί το πλείστον μόνο μικρές καφετέριες, ενώ στους χώρους διέλευσης και των δύο αεροσταθμών μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε γνωστές μάρκες όπως Pizza Hut (24/7), Wendy's, Taco Bell ή Cinnabon.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στις αίθουσες αφίξεων έχουν σχετικά δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Είναι πιο βολικό να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ένα ΑΤΜ της Scotiabank που βρίσκεται έξω από την αίθουσα αφίξεων, όπου σας περιμένουν ταξί.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.