Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πούντα Κάνα

Πούντα Κάνα

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Punta Cana. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Πούντα Κάνα

Διαδίκτυο και wi-fi

Σε όλους τους αεροσταθμούς υπάρχει δωρεάν Wi-Fi. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Punta Cana Wi-fi". Ωστόσο, το σήμα μπορεί να είναι πολύ ασθενές, ιδίως στην περιοχή αναχωρήσεων.

Αποκτήστε Δομινικανό data e-sim γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Οι επιλογές για ψώνια στο αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα είναι πολύ περιορισμένες. Θα περάσετε από τα μεγάλα καταστήματα duty free μετά τον έλεγχο ασφαλείας και στους δύο αεροσταθμούς.

Από εκεί και πέρα θα επισκεφθείτε μόνο μικρά καταστήματα που πωλούν αναμνηστικά και μικρά αξεσουάρ μόδας.

Δεν υπάρχει παντοπωλείο ή φαρμακείο στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, στην αίθουσα αφίξεων μπορείτε τουλάχιστον να αγοράσετε ποτά ή γλυκά σε μικρά καταστήματα.

Γεύματα

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ταχυφαγεία, ιδίως μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Στο δημόσιο χώρο θα βρείτε ως επί το πλείστον μόνο μικρές καφετέριες, ενώ στους χώρους διέλευσης και των δύο αεροσταθμών μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε γνωστές μάρκες όπως Pizza Hut (24/7), Wendy's, Taco Bell ή Cinnabon.

Χώρος καπνιζόντων

Οι χώροι καπνίσματος είναι διαθέσιμοι στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στα καταστήματα γρήγορου φαγητού.

Χώρος για παιδιά

Το αεροδρόμιο Punta Cana διαθέτει έναν μικρό υπαίθριο παιδότοπο που θα εξυπηρετήσει όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και τους Avgeeks που θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες τα αεροπλάνα που είναι σταθμευμένα στην πίστα.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στις αίθουσες αφίξεων έχουν μάλλον δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Είναι προτιμότερο να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ένα ΑΤΜ της Scotiabank που βρίσκεται έξω από την αίθουσα αφίξεων, όπου σας περιμένουν ταξί.

Αποθήκευση αποσκευών

Το αεροδρόμιο της Πούντα Κάνα δεν διαθέτει χώρο αποθήκευσης αποσκευών ή αυτόματες θυρίδες.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.