Φάρο
Αεροδρόμιο Φάρο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Φάρο

Transfer at Φάρο Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 27. 9. 2023

Το αεροδρόμιο Faro Algarve εξυπηρετείται από έναν ενιαίο αεροσταθμό που είναι κοινός για όλες τις αναχωρήσεις και αφίξεις.

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Φάρο

Το κτίριο είναι μοντέρνο, ευρύχωρο και πολύ καθαρό. Το Φάρο είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη αεροδρόμια και ακόμη και στην υψηλή περίοδο υπάρχουν πολλά καθίσματα μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Ένα κεντρικό σημείο ελέγχου ασφαλείας οδηγεί σε όλες τις αναχωρήσεις. Οι πύλες αναχώρησης για αναχωρήσεις προς τη ζώνη Σένγκεν είναι ανοιχτές για όλους τους επιβάτες, ενώ οι πύλες αναχώρησης προς χώρες εκτός Σένγκεν βρίσκονται μετά τον έλεγχο διαβατηρίων.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Το Φάρο δεν είναι αεροδρόμιο μετεπιβίβασης και οι αεροπορικές εταιρείες σπάνια προσφέρουν εγγυημένες μετεπιβιβάσεις εδώ.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το αεροδρόμιο δεν διαθέτει δυνατότητα απευθείας μετεπιβίβασης. Εάν συνδυάσετε μόνοι σας μια μετεπιβίβαση στο Φάρο, πρέπει πάντα να βγείτε έξω, να κάνετε ξανά check in και να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας για να επιστρέψετε στην περιοχή διέλευσης.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.