Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Παρίσι Orly

Παρίσι

Το αεροδρόμιο Orly διαθέτει νυχτερινή υπηρεσία με συχνές αναχωρήσεις πολύ νωρίς το πρωί ή αφίξεις πολύ αργά το βράδυ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Διανυκτέρευση στον τερματικό σταθμό - ώρες λειτουργίας

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι των αεροσταθμών είναι ανοιχτοί 24 ώρες το 24ωρο. Οι χώροι διέλευσης πίσω από την ασφάλεια, από την άλλη πλευρά, κλείνουν στους περισσότερους τερματικούς σταθμούς μεταξύ περίπου 1:30 και 4:30.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να διανυκτερεύσετε στον τερματικό σταθμό, αυτό είναι εφικτό. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για πιθανούς ελέγχους στους οποίους θα πρέπει να επιδείξετε το εισιτήριό σας.

Οι διανυκτερεύσεις στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Paris Orly είναι από τις λιγότερο άνετες στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολύ λίγα καθίσματα και όλα διαθέτουν υποβραχιόνια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας γίνονται όλες οι επισκευές, οι οικοδομικές εργασίες και ο καθαρισμός και δεν θα βρείτε ούτε ένα ήσυχο σημείο σε ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Τα πιο ήσυχα μέρη για να κοιμηθείτε βρίσκονται στον 2ο όροφο του αεροσταθμού 4.

Ακριβώς δίπλα στους τερματικούς σταθμούς

Υπάρχουν δύο ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό 4, ενώ οι υπόλοιποι τερματικοί σταθμοί είναι προσβάσιμοι σε 15 λεπτά ή με το δωρεάν αυτοματοποιημένο τρένο OrlyVal.

Γύρω από το αεροδρόμιο

Υπάρχουν δεκάδες άλλα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση, και παρόλο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσετε σε αυτά, οι τιμές τους είναι χαμηλότερες από αυτές των ξενοδοχείων του αεροδρομίου. Για παράδειγμα, επιλέγουμε αυτά τα καλά προσβάσιμα και φθηνά ξενοδοχεία:

  • Kyriad Hôtel Orly Aéroport - Athis Mons - τιμές από 90 ευρώ, μια στάση του τραμ (με την άλλη κατεύθυνση από το κέντρο) προς τον τερματικό σταθμό Porte de l'Essonne, μια διαδρομή περίπου 2 λεπτών από το αεροδρόμιο
  • hotelF1 Rungis Orly - τιμές από 50 eur, η φθηνότερη επιλογή στην περιοχή, θα πρέπει να πάρετε περίπου 10 λεπτά με το τραμ μέχρι τη στάση του λεωφορείου. Saarinen, από όπου μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το ξενοδοχείο σε 400 μέτρα (μπορείτε να φτάσετε μια στάση με το λεωφορείο 216)
 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.