Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πάφος

PFO

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Πάφου. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Αναζήτηση ξενοδοχείων σε Πάφος

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Συνδεθείτε στο δίκτυο "Airport Free-Wifi".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Κύπρο στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια και καταστήματα

Ταεστιατόρια και οι καφετέριες εκπροσωπούνται περισσότερο στον εναέριο χώρο μετά τον έλεγχο ασφαλείας. Οι επιλογές είναι πολύ μεγάλες για το μέγεθος του αεροδρομίου, από κλασικά εστιατόρια μέχρι Costa Coffee και από μπαγκέτα και πιτσαρία.

Υπάρχει ένα ακόμη υποκατάστημα της Costa Coffee στο δημόσιο χώρο.

Ένα μίνι μάρκετ με ποτά, πατατάκια και άλλα σνακ είναι διαθέσιμο στο δημόσιο χώρο και πίσω από τον έλεγχο ασφαλείας.

ΑΤΜ

Υπάρχουν δύο ΑΤΜ στο αεροδρόμιο. Ακριβώς στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων, το πρώτο ΑΤΜ είναι συνδεδεμένο με το ανταλλακτήριο συναλλάγματος και χρεώνει τέλος ανάληψης περίπου 4 ευρώ. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε το ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου χωρίς τέλη που βρίσκεται αριστερά της εξόδου των αφίξεων δίπλα στα υποκαταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων.

Αποθήκευση αποσκευών

Προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.