Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ostrava

Ostrava

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Ostrava. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Συγκρίνετε τα ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο της Ostrava

Διαδίκτυο και wi-fi

Τοwi-fi είναι δωρεάν σε όλο το αεροδρόμιο. Συνδεθείτε στο hotspot "Internet".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στην Τσεχική Δημοκρατία στις ίδιες τιμές όπως και στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε γρήγορα και εύκολα μια τσεχική e-sim δεδομένων στον ιστότοπο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε το μπιστρό "Gastro Flight" που προσφέρει μπαγκέτες, σάντουιτς ή ποτά. Από τον Μάιο του 2024, υπάρχει επίσης ένα νέο πλήρως αυτοεξυπηρετούμενο παντοπωλείο COOP, το οποίο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για τους επιβάτες και τους επισκέπτες. Η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα.

Αφού περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας, μπορείτε να ψωνίσετε από το μικρό κατάστημα duty free που συνδέεται με το περίπτερο RELAY.

Στο χώρο διέλευσης υπάρχει ένα μικρό κατάστημα με σνακ, καθώς και ένα καφέ Mattoni Grand.

Οι ώρες λειτουργίας όλων των εστιατορίων και των καταστημάτων προσαρμόζονται στην τρέχουσα κίνηση των πτήσεων.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Δεν υπάρχει ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο αεροδρόμιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΑΤΜ της Raiffeisenbank στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων κοντά στον διάδρομο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Αυτόματοι πωλητές

Υπάρχουν αρκετοί αυτόματοι πωλητές στην περιοχή διέλευσης και στον δημόσιο χώρο της αίθουσας αφίξεων, όπου μπορείτε να αγοράσετε σνακ και γλυκά φθηνά και όλο το 24ωρο.

Χώρος αποθήκευσης αποσκευών

Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο του Μπρνο.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.