Μεταφορά από το αεροδρόμιο Ostrava

Ostrava

Ένα ειδικό λεωφορείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταβείτε από όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο στο κέντρο της Οστράβα.

Υπάρχει επίσης ένας σιδηροδρομικός σταθμός ακριβώς στον τερματικό σταθμό, αλλά τα τρένα έχουν ένα χρονοδιάγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο για τους εργαζόμενους της κοντινής βιομηχανικής ζώνης, ωστόσο, υπάρχουν επίσης τρένα προς το αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε μπορείτε συχνά να χρησιμοποιήσετε το τρένο για ταξίδια κατά την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Λεωφορείο

Αρκετά δρομολόγια λεωφορείων παρέχουν την πιο πολυσύχναστη μεταφορά.

Τα κόμιστρα είναι τα ίδια σε όλες τις διαδρομές και πληρώνονται απλά με την ανέπαφη κάρτα σας κατά την επιβίβασή σας. Κατά την έξοδο η κάρτα δεν συνδέεται πλέον με τον επικυρωτή.

Λεωφορεία προς Ostrava

Το κόμιστρο είναι 30 CZK σε όλες τις γραμμές και ισχύει για 60 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε επίσης να μετεπιβιβαστείτε σε άλλες γραμμές λεωφορείων, τραμ ή τρόλεϊ στην Οστράβα. Όταν αλλάζετε γραμμή, θα τοποθετήσετε ξανά την κάρτα σας στον επικυρωτή, αλλά τα χρήματα δεν θα αφαιρεθούν.

 • Γραμμή AE – Airport Express - πηγαίνει στο κέντρο της πόλης (στάση Hornopolní) και στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων. Σταματά επίσης στη συνοικία Dubina ή στο στάδιο της πόλης.
  • Συχνότητα - ακολουθεί όλες τις προγραμματισμένες αναχωρήσεις και αφίξεις, φτάνει πάντα στο αεροδρόμιο λιγότερο από 2 ώρες πριν από την αναχώρηση.
  • Χρόνος διαδρομής - 50 λεπτά
  • Πληροφορίες και χρονοδιάγραμμα: dpo.cz/ae
 • Γραμμές 333, 670 - Προαστιακές γραμμές με προορισμό τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της Ostrava με αρκετές στάσεις κατά μήκος της διαδρομής (Petřvald, Krmelín, Dubina, Vítkovice).
  • Συχνότητα - ακανόνιστη, οι γραμμές εκτελούνται κατά μέσο όρο μία φορά την ώρα τις καθημερινές και περίπου 7-8 φορές την ημέρα τα Σαββατοκύριακα.
  • Χρόνος ταξιδιού - 50 λεπτά

Βρείτε ξενοδοχεία στο κέντρο στο booking.com

Μπορείτε να βρείτε τις συνδέσεις όλων των γραμμών μαζί μέσω του δικτυακού τόπου: dpo.cz//itinerary. Η στάση στο αεροδρόμιο ονομάζεται "Mošnov, Ostrava Airport, nádraží".

Κατεύθυνση λεωφορείου Nový Jičín

Η κοντινή περιφερειακή πόλη Nový Jičín έχει επίσης απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο.

Τολεωφορείο 670 εκτελεί δρομολόγια προς τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στο Nový Jičín περίπου μία φορά την ώρα τις καθημερινές και μία φορά κάθε 2 ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Το εισιτήριο κοστίζει 46 κορώνες και μπορείτε να το αγοράσετε με τη δική σας πιστωτική κάρτα ή με μετρητά από τον οδηγό.

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε συνδέσεις είναι μέσω του idos.cz.

Τρένο

Ο τερματικός σταθμός συνδέεται απευθείας με τον σιδηροδρομικό σταθμό "Mošnov, Ostrava Airport".

Τα τρένα S4 εκτελούν τη διαδρομή Αεροδρόμιο - Studénka - Polanka nad Odrou - Ostrava Svinov - Ostrava Main Station - Bohumín.

Το χρονοδιάγραμμα είναι ακανόνιστο και το τρένο αναχωρεί για το αεροδρόμιο περίπου 5 φορές την ημέρα. Η διαδρομή μέχρι τον κεντρικό σταθμό διαρκεί 32 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 57 CZK.

Μπορείτε να βρείτε τη σύνδεση στον ιστότοπο cd.cz, όπου μπορείτε να αγοράσετε αμέσως εισιτήριο.

Ταξί

Ένα ταξί για το κέντρο της Οστράβα κοστίζει περίπου 800 κορώνες και συνήθως μπορεί να πληρωθεί μόνο με μετρητά.

Η εφαρμογή για κινητά Bolt λειτουργεί επίσης στην Οστράβα, αλλά η διαθεσιμότητα εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής και η τιμή είναι περίπου 650 κορώνες.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων Carwiz, Avis, Budget ή Hertz βρίσκονται στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Οστράβα.

Η τιμή για ενοικίαση μιας εβδομάδας ξεκινά από 110 ευρώ.

Σύγκριση τιμών - κράτηση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο OSR

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.