Ντουμπάι
Αεροδρόμιο Ντουμπάι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Ντουμπάι

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ντουμπάι

David Eiselt ενημερωμένο 5. 9. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Διαδίκτυο και wi-fi

Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi μέσω του δικτύου DXB Free Wifi.

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων της Emirates γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Χρησιμοποιήστε το σούπερ μάρκετ τροφίμων στην αίθουσα αφίξεων του Αεροσταθμού 3 για να ψωνίσετε από το Carrefour Express (24/7). Υπάρχει ένα υποκατάστημα της αλυσίδας Spinneys (24/7) στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων του αεροσταθμού 1. Δεν υπάρχει παραδοσιακό σούπερ μάρκετ στον τερματικό σταθμό 2.

Άλλα καταστήματα βρίσκονται κυρίως στους χώρους διέλευσης όλων των τερματικών σταθμών, οι οποίοι λειτουργούν ως ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Υπάρχουν κλασικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών, πολυτελή καταστήματα μόδας, σουβενίρ ή παιχνιδιών. Κατάλογο όλων των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο dubaiairports.ae/shopping.

Εστιατόρια

Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι γεμάτο από εστιατόρια. Ως επί το πλείστον, τα εστιατόρια βρίσκονται μετά τον έλεγχο ασφαλείας, αλλά υπάρχουν επίσης καταστήματα γρήγορου φαγητού όπως τα Burger King και McDonald's στους κοινόχρηστους χώρους όλων των αεροσταθμών, καθώς και πολλές καφετέριες, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών αλυσίδων Starbucks και Costa Coffee.

Η συντριπτική πλειονότητα των εστιατορίων στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο. Δείτε τον κατάλογο όλων των εστιατορίων ανά τερματικό σταθμό στον ιστότοπο dubaiairports.ae/dining.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών διατίθεται στον Αεροσταθμό 1 και στον Αεροσταθμό 3, πάντα στην αίθουσα αφίξεων του δημόσιου χώρου. Είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο και στους δύο αεροσταθμούς. Δεν θα βρείτε χώρο φύλαξης αποσκευών στον τερματικό σταθμό 2.

Στον τερματικό σταθμό 1, πληρώνετε 40 AED για 12 ώρες, ενώ στον τερματικό σταθμό 3 πληρώνετε μόνο 35 AED για 12 ώρες φύλαξης.

Ντουζιέρες

Τα ντους είναι δωρεάν και μπορείτε να τα βρείτε μόνο στον Αεροσταθμό 3 (μεταξύ των πυλών B13-B19).

Ταξιδεύοντας με παιδιά

Γωνιές για μωρά και αποδυτήρια για μωρά μπορείτε να βρείτε σε πολλά σημεία πίσω από την ασφάλεια σε όλους τους τερματικούς σταθμούς.

Εάν θα κάνετε check-in με καροτσάκι στο γκισέ, μπορείτε να νοικιάσετε δωρεάν ένα καροτσάκι περιπάτου στα γκισέ check-in. Μπορείτε εύκολα να περάσετε από τον έλεγχο ασφαλείας με το καροτσάκι και να το αφήσετε κατά την επιβίβαση.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Μόνο η Travelex λειτουργεί ανταλλακτήρια συναλλάγματος με δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες. Χρησιμοποιήστε τα ΑΤΜ τοπικών ή πολυεθνικών τραπεζών που βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο.

Πόσιμο νερό

Στην περιοχή διέλευσης όλων των αεροσταθμών υπάρχουν πάντα σιντριβάνια πόσιμου νερού κοντά στις τουαλέτες, από τα οποία μπορείτε να γεμίζετε δωρεάν το δικό σας μπουκάλι.

Διατίθεται τόσο κρύο όσο και ζεστό νερό.

Δωμάτια καπνιζόντων

Οι αίθουσες καπνίσματος βρίσκονται σε όλους τους αεροσταθμούς και πίσω από την ασφάλεια.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.