Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Ντόχα

Ντόχα

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο της Ντόχα. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο της Ντόχα

Διαδίκτυο και wi-fi

Το Wi-Fi διατίθεται δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Συνδεθείτε στο δίκτυο "HIAQatar".

Μην καθυστερείτε να αγοράσετε μια φυσική κάρτα sim κατά την άφιξη. Αποκτήστε μια ηλεκτρονική κάρτα sim δεδομένων του Κατάρ γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στον κοινόχρηστο χώρο της αίθουσας αφίξεων, μπορείτε να αγοράσετε ποτά και σνακ στο μίνι μάρκετ 24 Seven Express, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Άλλα καταστήματα περιλαμβάνουν μπουτίκ πολυτελών ενδυμάτων, καταστήματα ρολογιών και κοσμημάτων και καταστήματα ταξιδιωτικού εξοπλισμού. Τα περισσότερα καταστήματα βρίσκονται στη ζώνη διέλευσης.

Στη ζώνη διέλευσης, επωφεληθείτε επίσης από το φαρμακείο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Κατάλογος όλων των καταστημάτων στο αεροδρόμιο της Ντόχα: dohahamadairport.com/shops.

Εστιατόρια

Οι περισσότερες επιλογές για φαγητό βρίσκονται στην κεντρική αίθουσα αναχωρήσεων πίσω από την ασφάλεια.

Μπορείτε να φάτε σε ένα ευρύ φάσμα εστιατορίων, από ταχυφαγεία όπως τα KFC και Burger King, τα Starbucks και τα Costa Coffee μέχρι καλύτερα μέρη. Η συντριπτική πλειονότητα των εστιατορίων παραμένει ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο.

Για έναν κατάλογο όλων των εστιατορίων του αεροδρομίου της Ντόχα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση dohahamadairport.com/dine.

Ντουζιέρες

Τα ντους για το κοινό λειτουργούν από το Be Relax, μαζί με μασάζ ή περιποίηση νυχιών. Οι ντουζιέρες βρίσκονται σε τρεις τοποθεσίες στις αίθουσες A, C και D/E. Μπορείτε να πληρώσετε 95 qar για ένα ντους διάρκειας 10 λεπτών και σας συνιστούμε να κλείσετε την υπηρεσία online στη διεύθυνση berelax.com/booking.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετα ντους δημόσιας πρόσβασης στο Oryx Lounge, όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να πληρώσουν για να εισέλθουν. Η χρέωση για τη χρήση ολόκληρου του σαλονιού, συμπεριλαμβανομένων των ντους, είναι 200 qar.

Αποθήκευση αποσκευών

Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα φύλαξης αποσκευών στο αεροδρόμιο.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο αεροδρόμιο λειτουργούν μόνο από την Travelex με πολύ δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να κάνετε αναλήψεις από τα ΑΤΜ, τα οποία βρίσκονται σε όλο τον τερματικό σταθμό στον κοινόχρηστο χώρο και πίσω από την ασφάλεια.

Πόσιμο νερό

Στον χώρο διέλευσης, μπορείτε πάντα να γεμίζετε δωρεάν το δικό σας μπουκάλι κρύου πόσιμου νερού από τα ειδικά σιντριβάνια κοντά στις τουαλέτες.

Χώροι καπνιζόντων

Πίσω από την ασφάλεια θα βρείτε αρκετές αίθουσες καπνίσματος με τη μορφή μικρών αεριζόμενων θαλάμων.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.