Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Γκρενόμπλ

Γκρενόμπλ

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Grenoble. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στις Γαλλικές Άλπεις

Διαδίκτυο και wi-fi

Στο αεροδρόμιο διατίθεται δωρεάν wifi για απεριόριστες ώρες. Συνδεθείτε στο δίκτυο "VINCI Airports".

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στη Γαλλία στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια γαλλική e-sim με δεδομένα γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Καταστήματα και εστιατόρια

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάστημα αναμνηστικών στην αίθουσα αναχωρήσεων και, μετά τον έλεγχο ασφαλείας, το μικρό κατάστημα duty free ή το κατάστημα γαλλικών τυριών.

Το φαγητό παρέχεται από τα Tribs, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο δημόσιο χώρο (αίθουσα αναχωρήσεων και αφίξεων) και μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Υπάρχει επίσης ένα μικρό εστιατόριο στον 1ο όροφο του δημόσιου χώρου.

Οι ώρες λειτουργίας όλων των καταστημάτων και των εστιατορίων προσαρμόζονται πάντα στην τρέχουσα κίνηση των πτήσεων.

Αποθήκευση αποσκευών

Δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης αποσκευών ή αυτοματοποιημένες θυρίδες στον τερματικό σταθμό.

ΑΤΜ και εγκαταστάσεις ανταλλαγής συναλλάγματος

Έξω από την αίθουσα αφίξεων θα βρείτε μόνο ένα ΑΤΜ Euronet με χρέωση ανάληψης περίπου 4,50 eur. Επιπλέον, εάν δεν έχετε κάρτα με λογαριασμό σε ευρώ, η Euronet ορίζει πολύ δυσμενή συναλλαγματική ισοτιμία μετατροπής.

Αυτόματοι πωλητές

Υπάρχουν μερικοί αυτόματοι πωλητές που πωλούν ποτά και γλυκά, τα οποία μπορούν να πληρωθούν με κάρτες και κέρματα, μετά από έλεγχο ασφαλείας.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.