Μεταφορά από το αεροδρόμιο Γκρενόμπλ

Γκρενόμπλ

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες φτάνουν στη Γκρενόμπλ στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής που περιλαμβάνει πτήσεις, διαμονή και μεταφορές από το αεροδρόμιο. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε απλώς τον εκπρόσωπο του ταξιδιωτικού σας πράκτορα στην αίθουσα αφίξεων, ο οποίος θα σας κατευθύνει στα λεωφορεία.

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ειδική υπηρεσία λεωφορείων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων ή ταξί.

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στις Γαλλικές Άλπεις

Λεωφορεία προς Γκρενόμπλ

Υπάρχει μια ειδική γραμμή "Navette Aéroport" προς το αεροδρόμιο, η οποία λειτουργεί από τον μεταφορέα Actibus.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων ακολουθούν τα τακτικά αεροπορικά δρομολόγια.

Τα λεωφορεία σταματούν στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων στο κέντρο της Γκρενόμπλ (θέση στάσης λεωφορείου στη διεύθυνση google.com/maps).

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση booking.alps-airport-transfer.co.uk ή στο γραφείο του οδηγού, όπου μπορείτε να πληρώσετε μόνο με κάρτα. Ωστόσο, συνιστούμε να αγοράζετε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, καθώς δεν είναι δυνατή η μεταφορά όρθιων επιβατών στο λεωφορείο.

  • 20 eur - Μονόδρομος
  • 32 eur - επιστροφή

Ο χρόνος διαδρομής είναι περίπου 45 λεπτά.

Λεωφορεία προς χιονοδρομικά κέντρα

Τα λεωφορεία της Bensbus εκτελούν επίσης απευθείας δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς πολλά χιονοδρομικά κέντρα. Η μεταφορά είναι σημαντικά φθηνότερη από ό,τι με ταξί, αλλά για μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή αξίζει περισσότερο να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

Οι τιμές των εισιτηρίων απλής μετάβασης κυμαίνονται μεταξύ 50 και 65 ευρώ.

Τα εισιτήρια πρέπει να κλείνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση bensbus.co.uk.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Περίπου 50 μέτρα στα αριστερά του τερματικού σταθμού βρίσκεται ένα χαμηλό κτίριο που στεγάζει διάφορες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι τιμές στην αιχμή της χειμερινής περιόδου ξεκινούν από περίπου 420 eur ανά εβδομάδα.

Κάντε κράτηση αυτοκινήτου εκ των προτέρων με έκπτωση

Ταξί, Uber

Υπάρχει μια πιάτσα ταξί έξω από το κτίριο αφίξεων και ένα σημείο παραλαβής αν καλέσετε ταξί μέσω της εφαρμογής Uber για κινητά.

Τα κανονικά ταξί εκτελούν δρομολόγια προς τη Γκρενόμπλ με περίπου 90 eur, το Uber είναι ελαφρώς φθηνότερο και κοστίζει από 75 eur.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.