Γκέτεμποργκ
Αεροδρόμιο Gothenburg Landvetter

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Γκέτεμποργκ

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Γκέτεμποργκ

David Eiselt ενημερωμένο 6. 9. 2023

Ποιες υπηρεσίες μπορώ να χρησιμοποιήσω όταν ταξιδεύω από το Αεροδρόμιο Goteborg;

Wifi και internet

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου wifi του αεροδρομίου-φιλοξενούμενου. Αυτό είναι δωρεάν για 3 ώρες ή 100 MB δεδομένων. Στη συνέχεια, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο internet για 1 ώρα έναντι 49 SEK ή 24 ώρες για 129 SEK.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να καλέσετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα στη Σουηδία στην ίδια τιμή όπως στη χώρα σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο. airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Ο χώρος φύλαξης αποσκευών βρίσκεται στην περιοχή αναχωρήσεων του τερματικού σταθμού, στο τέλος της αίθουσας αναχωρήσεων. Κόστος φύλαξης αποσκευών 80 SEK για μία ημέρα και μπορεί να πληρωθεί μόνο με πιστωτική κάρτα.

Οι θυρίδες έχουν μέγιστο μέγεθος 75 x 65 x 45 cm. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας για μέγιστο χρονικό διάστημα 20 ημερών.

Καταστήματα και εστιατόρια

Υπάρχει ένα καφέ, ένα κατάστημα 7-Eleven και ένα σκανδιναβικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού MAX με μπιφτέκια στο δημόσιο χώρο κοντά στο check-in.

Στην περιοχή μετά τον έλεγχο εισιτηρίων του τερματικού σταθμού θα βρείτε διάφορα εστιατόρια, καφετέριες και ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Για παράδειγμα, το Joe and the Juice, το Espresso House και το εστιατόριο στο Scandic Landvetter.

Αίθουσες αναμονής αεροδρομίου

Στο Γκέτεμποργκ υπάρχουν δύο σαλόνια αεροδρομίου - το SAS Lounge και το The Lounge by Menzies Aviation.

Βρίσκονται στην πύλη αναχώρησης 19 και τα δύο μοιράζονται πανομοιότυπους χώρους με μεγάλους γυάλινους τοίχους και θέα στον προαύλιο χώρο του αεροδρομίου. Το ένα σαλόνι εξυπηρετεί τους επιβάτες της SAS και τα μέλη της Star Alliance, ενώ το άλλο είναι κυρίως για τους κατόχους LoungeKey, Priority Pass ή Dragon Pass.

Τα σαλόνια θα προσφέρουν ελαφρύ μπουφέ με ζεστά και κρύα τρόφιμα, εμφιαλωμένα ποτά και καφέ.

Παιδική γωνιά

Διασκεδάστε και κουράστε τα παιδιά πριν από την αναχώρηση στο Kids' Corner. Θα τη βρείτε στην περιοχή αναχωρήσεων δίπλα στις πύλες αναχώρησης 19Α-Β ή στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών μετά την άφιξη.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.