Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Nice

Νίκαια

Για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο μεταφοράς στον τερματικό σταθμό για αναχωρήσεις νωρίς το πρωί ή για καθυστερημένες αφίξεις, μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό

Υπάρχουν πολλά μεγάλα διεθνή ξενοδοχεία μπροστά από τον τερματικό σταθμό 1. Ενώ δεν υπάρχουν ξενοδοχεία κοντά στον τερματικό σταθμό 2, υπάρχει μια δωρεάν γραμμή τραμ που θα σας μεταφέρει στον τερματικό σταθμό 1 σε 2 λεπτά.

  • ibis budget Hotel Nice ** - Το φθηνότερο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο με τιμές από 90 ευρώ, 250 μέτρα από τον τερματικό σταθμό
  • OKKO Hotels Nice Airport **** - καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής με τιμές από 110 eur, 400 μέτρα από τον τερματικό σταθμό
  • Sheraton Nice Airport **** - εγγυημένη ποιότητα σε αξιοπρεπείς τιμές από 200 eur, 70 μέτρα από τον τερματικό σταθμό

Ξενοδοχεία στο κέντρο της Νίκαιας

Το αεροδρόμιο δεν απέχει πολύ από το κέντρο της πόλης, οπότε μπορείτε εύκολα να μείνετε ακριβώς μέσα στην πόλη, ακόμη και για τις πρωινές αναχωρήσεις. Οι κανονικές τιμές για τα κλασικά ξενοδοχεία 3* ξεκινούν από 100 eur.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.