Ξενοδοχεία και ύπνος στο αεροδρόμιο Νέο Δελχί

Νέο Δελχί

Βρείτε το καλύτερο κατάλυμα πριν από την πτήση ή μετά την άφιξη κοντά στο αεροδρόμιο Δελχί.

Κατά την αναζήτηση σε διάφορες πύλες, δώστε προσοχή στην πραγματική τοποθεσία του καταλύματος. Πολλοί χάρτες ξενοδοχείων σε πύλες όπως το booking.com ή το agoda.com δεν εμφανίζουν σωστά τα ξενοδοχεία ακριβώς δίπλα στους αεροσταθμούς, ενώ στην πραγματικότητα ορισμένα καταλύματα απέχουν πάνω από 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Παρακάτω παραθέτουμε τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην πραγματικότητα ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του Δελχί.

Ξενοδοχεία στον τερματικό σταθμό

Εάν έχετε μακρά διεθνή μεταφορά στο Δελχί και δεν θέλετε να κανονίσετε ινδική βίζα, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του διαμετακομιστικού ξενοδοχείου Holiday Inn Express Terminal 3 ****. Βρίσκεται ακριβώς μέσα στην περιοχή διέλευσης του αεροσταθμού 3 κοντά στην πύλη αναχώρησης 15.

Ξενοδοχεία στην AeroCity

Κοντά στο αεροδρόμιο θα βρείτε την τεχνητή πόλη Aerocity, στην οποία βρίσκεται και ο ομώνυμος σταθμός του μετρό στη γραμμή εξπρές του αεροδρομίου.

Το Aerocity φιλοξενεί κυρίως μεγάλα ξενοδοχεία πολυεθνικών εταιρειών. Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν ιδιωτική μεταφορά στους τερματικούς σταθμούς σε τιμές από 500 inr έως 1 000 inr.

Είναι σημαντικά φθηνότερη η μετάβαση από το AeroCity στους τερματικούς σταθμούς 2/3 με το μετρό (20 inr) και στον τερματικό σταθμό 1 με ειδικό λεωφορείο (40 inr). Από τον σταθμό μέχρι τα ξενοδοχεία, είναι 5-10 λεπτά με τα πόδια μέσα σε μια σύγχρονη, καθαρή γειτονιά.

  • Χρόνος διαδρομής με το μετρό προς τους τερματικούς σταθμούς 2/3 - 5 λεπτά
  • Χρόνος διαδρομής με λεωφορείο προς τον τερματικό σταθμό 1 - 10 λεπτά

Παραθέτουμε ξενοδοχεία από τα φθηνότερα (από 80 eur έως τα ακριβότερα από 250 eur ανά διανυκτέρευση).

Φθηνά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση

Πολύ φτηνά, αλλά αμφιβόλου ποιότητας, είναι τα ξενοδοχεία στη γειτονική περιοχή Mahipalpur, η οποία βρίσκεται απέναντι από τον κεντρικό δρόμο του Aerocity.

Θα πρέπει να υπολογίζετε σε τυπικά ινδικές υπηρεσίες. Ωραία και καθαρά δωμάτια επιφανειακά, αλλά λεπτομέρειες όπως η διαρροή ζεστού νερού, η μούχλα στα ντους ή τα βρώμικα σεντόνια είναι στην ημερήσια διάταξη. Από την άλλη πλευρά, για ένα δωμάτιο εδώ θα πληρώσετε από περίπου 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

 
Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.