Μεταφορά από το αεροδρόμιο Νέο Δελχί

Νέο Δελχί

Ο ταχύτερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για να φτάσετε στο αεροδρόμιο είναι το μετρό. Οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3 εξυπηρετούνται από απευθείας γραμμή από το κέντρο της πόλης, ενώ ο τερματικός σταθμός 1 εξυπηρετείται από μια κυκλική διαδρομή γύρω από το Δελχί, που απαιτεί να αλλάξετε τρένο για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.

Υπάρχει επίσης υπηρεσία λεωφορείου εξπρές από τους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3 με απευθείας συνδέσεις με σημαντικούς τουριστικούς και συγκοινωνιακούς προορισμούς.

Δείτε ξενοδοχεία στο Δελχί

Μετρό - Airport Express (Τερματικοί σταθμοί 2, 3)

Η ταχύτερη γραμμή του μετρό προς το κέντρο του Δελχί είναι η πορτοκαλί "Airport Express", ο σταθμός βρίσκεται ακριβώς μεταξύ των τερματικών 2 και 3. Το μετρό του Δελχί είναι σύγχρονο, καθαρό και ασφαλές.

Η διαδρομή συνδέει το αεροδρόμιο με το κέντρο του Νέου Δελχί, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και την Dwarka, τη μεγαλύτερη οικιστική ανάπτυξη στην Ασία.

Αν και η γραμμή "Airport Express" διασχίζει πολλές άλλες διαδρομές, η απευθείας μετεπιβίβαση είναι δυνατή μόνο στην κίτρινη γραμμή στον τερματικό σταθμό του Νέου Δελχί.

Επίσημες πληροφορίες και αναζήτηση συνδέσεων: delhimetrorail.com.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια πωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού και μπορούν να πληρωθούν μόνο με μετρητά. Θα σας δοθεί ένα χάρτινο εισιτήριο με κωδικό QR, το οποίο θα σαρώσετε στο περιστροφικό διάδρομο κατά την είσοδό σας στο σταθμό.

Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να πληρωθούν με κωδικό QR μέσω της εφαρμογής για κινητά RIDLPR (διαθέσιμη στο Google Play / App Store). Ωστόσο, απαιτείται εγγραφή με προσωπικά δεδομένα.

Η τιμή υπολογίζεται ανάλογα με τη διανυόμενη απόσταση.

 • Τερματικός σταθμός 2/3 - New Delhi (κέντρο + σταθμός): 60 inr
 • Τερματικός σταθμός 2/3 - Shivaji Stadium:: 50 inr
 • Τερματικός σταθμός 2/3 - Aerocity: 20 inr
 • Aerocity - New Delhi (κέντρο + σταθμός): 50 inr

Η τουριστική κάρτα με απεριόριστη ημερήσια κάρτα 200 inr ισχύει για όλες τις γραμμές του μετρό του Δελχί εκτός από το "Airport Express".

Χρονοδιάγραμμα

Οι γραμμές του μετρό "Airport Express" λειτουργούν κάθε μέρα της εβδομάδας με τα ίδια δρομολόγια.

 • Χρόνος διαδρομής - 15 λεπτά
 • Συχνότητα - 4 έως 6 λεπτά
 • Τελευταία αμαξοστοιχία από το αεροδρόμιο - 23:18
 • Πρώτο τρένο προς το αεροδρόμιο - 4:40

Μετρό - Magenta Line (τερματικός σταθμός 1)

Υπάρχει μια μοβ γραμμή μετρό προς τον τερματικό σταθμό 1, αλλά συνδέει μόνο τις νότιες και ανατολικές περιοχές του Δελχί.

Για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης, πρέπει να αλλάξετε είτε στην κίτρινη γραμμή στο σταθμό "Hauz Khas" είτε στην μπλε γραμμή προς την άλλη κατεύθυνση στο σταθμό "Janakupri West".

 • Τερματικός σταθμός 1 - Hauz Khas - μετεπιβίβαση στην κίτρινη γραμμή - Νέο Δελχί (κέντρο της πόλης): περίπου 47 λεπτά
 • Τερματικός σταθμός 1 - Janakupri West - μετεπιβίβαση στην μπλε γραμμή - RK Ashram Marg (κέντρο της πόλης): περίπου 58 λεπτά

Επίσημες πληροφορίες και αναζήτηση συνδέσεων: delhimetrorail.com.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια πωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού και μπορούν να πληρωθούν μόνο με μετρητά. Θα σας δοθεί ένα χάρτινο εισιτήριο με κωδικό QR, το οποίο θα σαρώσετε στο περιστροφικό διάδρομο κατά την είσοδό σας στο σταθμό.

Τα εισιτήρια μπορούν τώρα επίσης να πληρωθούν με κωδικό QR μέσω της εφαρμογής DMRC Travel App (διαθέσιμη στο Google Play / App Store). Ωστόσο, απαιτείται εγγραφή με προσωπικά στοιχεία. Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να πληρώσετε εισιτήρια για όλες τις γραμμές του μετρό του Δελχί, εκτός από την πορτοκαλί "Airport Express" που εκτελεί δρομολόγια προς τους τερματικούς σταθμούς 2 και 3 (βλ. πληροφορίες παραπάνω).

Η τιμή υπολογίζεται ανάλογα με τη διανυόμενη απόσταση.

 • 40 inr: Ramakrishna Ashram Marg (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς στην μπλε γραμμή)
 • 40 inr: Τερματικός σταθμός 1 - New Delhi (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς στην κίτρινη γραμμή)
 • 40 inr: Kalkaji Mandir (Ναός του Λωτού)

Η τουριστική κάρτα με απεριόριστη ημερήσια κάρτα για 200 inr ισχύει για όλες τις γραμμές του μετρό του Δελχί εκτός από την "Airport Express" και μπορεί να αγοραστεί από τα εκδοτήρια εισιτηρίων.

Χρονοδιάγραμμα

Το μετρό Magenta Line λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο όπως τις καθημερινές. Τις Κυριακές, τα δρομολόγια ξεκινούν αργότερα.

 • Συχνότητα - 15 λεπτά
 • Τελευταία αμαξοστοιχία από το αεροδρόμιο προς Hauz Khas και Βοτανικούς Κήπους - 23:07
 • Τελευταία αμαξοστοιχία από το αεροδρόμιο προς Jankpuri West - 23:42
 • Πρώτο τρένο από το σταθμό Hauz Khas - 6:35 π.μ. (8:35 π.μ. τις Κυριακές)
 • Πρώτο τρένο από το σταθμό Janakpuri West - 5:40 π.μ. (Κυριακή 8 π.μ.)

Τερματικός σταθμός λεωφορείων 1 <-> Aerocity

Ένα ειδικό λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ του τερματικού σταθμού 1 και του σταθμού μετρό Aerocity, όπου κάνει στάση το πολύ ταχύτερο μετρό "Airport Express", κάθε 15 λεπτά από τις 6:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ..

Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 inr και μπορούν να αγοραστούν με μετρητά από τον οδηγό ή τον εισπράκτορα.

Ταξί, Uber, Bolt

Αν ταξιδεύετε με ογκώδεις αποσκευές ή θέλετε να φτάσετε απευθείας στον προορισμό σας με άνεση και χωρίς μετεπιβίβαση, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber.

Αν και υπάρχουν και παραδοσιακά ταξί με μετρητή για το αεροδρόμιο, πολλοί ταξιτζήδες θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν μια τιμή εκτός μετρητή που θα είναι δυσμενής για εσάς.

Αντίθετα, όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητα Uber, γνωρίζετε την τιμή εκ των προτέρων και μπορείτε επίσης να πληρώσετε με πληρωμή μέσω κινητού. Το Uber είναι πολύ δημοφιλές στο Δελχί και μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητο στην πόλη και στο αεροδρόμιο όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Οι μέσες τιμές έχουν ως εξής:

 • Τερματικός σταθμός 2/3 - σιδηροδρομικός σταθμός New Delhi: 600 inr
 • Αεροσταθμός 1 - Σιδηροδρομικός Σταθμός New Delhi: 470 inr
 • Αεροσταθμός 2/3 - Red Fort: 700 inr
 • Τερματικός σταθμός 1 - Red Fort: 550 inr

Λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης

Η τελευταία επιλογή για να φτάσετε στο κέντρο του Δελχί είναι η ειδική υπηρεσία λεωφορείων Airport Express. Μερικές φορές η γραμμή αυτή αναφέρεται και ως "Airport Express 4".

Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια από τους Αεροσταθμούς 1 και 3 και κάνουν περισσότερες από 40 στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους. Η διαδρομή προς το κέντρο της πόλης είναι σημαντικά πιο αργή από το μετρό, αλλά από την άλλη πλευρά είναι φθηνότερη από ένα ταξί και προσφέρει μια απευθείας, χωρίς στάση διαδρομή σε περισσότερους προορισμούς από ό,τι το μετρό.

Η γραμμή Airport Express 4 εκτελεί δρομολόγια προς τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Kashmere Gate ή σε ένα από τα κύρια αξιοθέατα του Δελχί, το Κόκκινο Φρούριο.

Το πρόγραμμα δρομολογίων μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση dtc.delhi.gov.in στην ενότητα "IGI Airport Bus Service".

 • Τιμή: 100 inr (πληρωτέα σε μετρητά στον οδηγό ή τον εισπράκτορα)
 • Χρόνος ταξιδιού: 100 λεπτά
 • Συχνότητα: 30-40 λεπτά

Τα εισιτήρια για τα λεωφορεία στο Δελχί μπορούν επίσης να αγοραστούν μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Chartr (διαθέσιμη στο: Google Play / App Store).

Άλλα δρομολόγια λεωφορείων εκτελούνται μόνο σε κοντινές γειτονιές και χρησιμοποιούνται κυρίως από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου.

Λεωφορεία του αεροδρομίου shuttle

Ένα δωρεάν λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ όλων των τερματικών σταθμών όλο το 24ωρο.

Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια ανά 5-10 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας και 15-20 λεπτά τη νύχτα. Ακολουθήστε τις πινακίδες "Shuttle Bus".

Υπάρχει ειδική υπηρεσία λεωφορείου μεταξύ του τερματικού σταθμού 1 και του σταθμού Aerocity του μετρό από τις 6:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. με εισιτήριο 40 inr (διάρκεια διαδρομής 15 λεπτά).

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.