Μπρίστολ
Αεροδρόμιο Bristol

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπρίστολ

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπρίστολ

Krystof Hajek ενημερωμένο 26. 1. 2024

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Bristol. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και ψώνια;

Συγκρίνετε τα ξενοδοχεία του αεροδρομίου του Μπρίστολ

Διαδίκτυο και wi-fi

Το wi-fi είναι δωρεάν σε όλο το αεροδρόμιο για 2 ώρες.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ίδιες τιμές όπως στη χώρα σας, παρόλο που το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι πλέον μέλος της ΕΕ.

Διαφορετικά, αποκτήστε γρήγορα και εύκολα μια ηλεκτρονική κάρτα SIM για δεδομένα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο airalo.com.

Αποθήκευση αποσκευών

Η αποθήκευση αποσκευών λειτουργεί από την Smarte Carte και μπορείτε να τη βρείτε στο γκισέ συσκευασίας αποσκευών στην περιοχή αναχωρήσεων.

Είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο και το κόστος για αποθήκευση 24 ωρών είναι 10 στερλίνες.

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σούπερ μάρκετ M&S Simply Food, το οποίο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Υπάρχει επίσης ένα μίνι μάρκετ WHSmith που λειτουργεί πριν και μετά τον έλεγχο ασφαλείας, πάντα ανοιχτό από την πρώτη αναχώρηση έως την τελευταία άφιξη.

Άλλα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μόνο στην περιοχή διέλευσης, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το φαρμακείο Boots, το κατάστημα αθλητικών ειδών JD, το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών InMotion ή το κλασικό κατάστημα duty free.

Για έναν κατάλογο όλων των καταστημάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του αεροδρομίου: bristolairport.co.uk/shop.

Εστίαση

Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Όλα τα καταστήματα έχουν ωράριο λειτουργίας προσαρμοσμένο στην τρέχουσα κίνηση των πτήσεων.

Υπάρχουν δύο καφετέριες στον κοινόχρηστο χώρο, η Ritazza και η Caffé Nero, όπου μπορείτε να αγοράσετε σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας.

Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, καφετεριών και καταστημάτων γρήγορου φαγητού: Burger King, Starbucks, Frankie & Benny's, SOHO Coffee και άλλα.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ, όλα τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και τα ΑΤΜ λειτουργούν αποκλειστικά από την Global Exchange, με πολύ δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Πληρώστε για τη μεταφορά σας στο κέντρο της πόλης με κάρτα και, αν χρειαστεί, σηκώστε τα χρήματά σας στην πόλη από τα ΑΤΜ των συνηθισμένων βρετανικών τραπεζών.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.