Μπρίστολ
Αεροδρόμιο Bristol

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπρίστολ

Transfer at Μπρίστολ Airport

Krystof Hajek ενημερωμένο 26. 1. 2024

Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ χρησιμοποιεί έναν αεροσταθμό για όλες τις πτήσεις. Το κτίριο είναι πολύ συμπαγές και έχει υπολειτουργήσει εδώ και αρκετό καιρό, ιδίως κατά τις πρωινές ώρες αιχμής.

Επομένως, να είστε προετοιμασμένοι για έλλειψη θέσεων, ακόμη και μετά τη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας.

Σύγκριση ξενοδοχείων στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ

Οι ουρές για την ασφάλεια μπορεί να διαρκέσουν έως και 30 λεπτά, όπως και ο έλεγχος διαβατηρίων κατά την άφιξη από το εξωτερικό.

Μεταφορά μεταξύ των πτήσεων

Παρόλο που καμία αεροπορική εταιρεία δεν προσφέρει εγγυημένες μετεπιβιβάσεις στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ, με δεκάδες δρομολόγια αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, οι ταξιδιώτες συχνά προγραμματίζουν μόνοι τους τις μετεπιβιβάσεις τους εδώ.

Ακόμη και αν έχετε μόνο χειραποσκευές, πρέπει πάντα να περάσετε από τον έλεγχο διαβατηρίων στον κοινόχρηστο χώρο του τερματικού σταθμού και να κάνετε ξανά check-in.

Συνολικά, η διαδικασία μεταφοράς μπορεί να διαρκέσει έως και 60 λεπτά. Για να διασφαλίσετε ότι έχετε επίσης ένα περιθώριο για τυχόν καθυστερήσεις, δεν συνιστούμε να διαθέτετε λιγότερα από 150 λεπτά για τη μεταφορά σας στο Μπρίστολ.

Krystof Hajek

Ο Krystof είναι ο αρχισυντάκτης του Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 574 πτήσεις και 73 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.