Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπρίντιζι

Μπρίντιζι

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Brindisi. Πού είναι το καλύτερο μέρος για να φάτε και πού να ψωνίσετε;

Διαδίκτυο και wi-fi

Δωρεάν wifi χωρίς χρονικό περιορισμό είναι διαθέσιμο μέσω του hotspot AdP_FreeWifi, αφού συνδεθείτε με το email ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim από χώρα της ΕΕ, μπορείτε να τηλεφωνείτε και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στην Ιταλία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο διαδίκτυο airalo.com.

Φθηνά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης Brindisi

Εστιατόρια και καταστήματα

Εστιατόρια και σνακ μπορείτε να βρείτε στο δημόσιο χώρο του αεροσταθμού μεταξύ των αφίξεων και των αναχωρήσεων, καθώς και 3 μικρότερα μπιστρό πίσω από την ασφάλεια.

Τα καταστήματα είναι συγκεντρωμένα μόνο στο δημόσιο χώρο. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε πράγματα όπως ρούχα, βιβλία ή σνακ. Δεν υπάρχει παραδοσιακό σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εφημεριδοπωλείο Relay στην αίθουσα αφίξεων (δημόσιος χώρος) για να αγοράσετε έντυπο υλικό, ποτά και σνακ.

ΑΤΜ

Το ΑΤΜ δίπλα στους ιμάντες αποσκευών λειτουργεί από την Euronet με χρέωση ανάληψης περίπου 5 ευρώ και δυσμενή συναλλαγματική ισοτιμία. Συνιστούμε να βγείτε έξω και κοντά στα αναψυκτικά στο λόμπι μεταξύ αφίξεων και αναχωρήσεων για να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ της Banca Popolare Pugliese χωρίς χρέωση.

Φύλαξη αποσκευών και άλλες υπηρεσίες

Δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι.

Επίσης, δεν υπάρχουν δημόσια ντους στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών από τους οποίους η συντακτική μας ομάδα μπορεί να κερδίσει προμήθειες αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.