Μπρίντιζι
Αεροδρόμιο Μπρίντιζι

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπρίντιζι

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Μπρίντιζι

David Eiselt ενημερωμένο 16. 2. 2024

Ο τερματικός σταθμός του αεροδρομίου απέχει μόλις 4 χλμ. από το κέντρο του Μπρίντιζι και 70 χλμ. από τη δημοφιλή πόλη Alberobello.

Λεωφορείο προς το κέντρο

Το Μπρίντιζι εξυπηρετείται από το λεωφορείο AP, το οποίο αναχωρεί κάθε 30 λεπτά από τον τερματικό σταθμό. Για έναν κατάλογο των στάσεων και των δρομολογίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της STP Brindisi στη διεύθυνση stpbrindisi.it.

Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για 1 ευρώ από το πρακτορείο RELAY στην αίθουσα αφίξεων (ανοιχτά 5:30-21:30). Η μόνη άλλη επιλογή είναι να το αγοράσετε από τον οδηγό (μόνο με μετρητά), όπου το εισιτήριο κοστίζει 1,50 eur.

  • Χρόνος διαδρομής μέχρι τον κεντρικό σταθμό: 11 λεπτά
  • Ναύλοι: eur από το εκδοτήριο / 1,50 eur από τον οδηγό
  • Συχνότητα: 30 λεπτά
  • Τελευταία σύνδεση από το αεροδρόμιο - 23:45
  • Πρώτη σύνδεση από τον κεντρικό σταθμό - 5:30

Δείτε παρακάτω έναν ενδεικτικό χάρτη της γραμμής AP. Το λεωφορείο σταματά σε όλες τις στάσεις.

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η νότια Απουλία είναι ιδανική για οδικές εκδρομές κατά μήκος της ακτής και μέσα από τα χωριά της ενδοχώρας, με κουκούτσια.

Υπάρχουν πολλές τοπικές και διεθνείς εταιρείες ενοικίασης που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, και ο ανταγωνισμός διατηρεί τις τιμές σχετικά χαμηλές. Κατά την υψηλή περίοδο, μπορείτε να πληρώσετε για ενοικίαση μιας εβδομάδας από 250 ευρώ.

Ταξί

Η Uber, η Bolt ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές δεν λειτουργούν στο Μπρίντιζι, οπότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μόνο τα κανονικά ταξί.

Η πιάτσα ταξί βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την αίθουσα αφίξεων και παρά την πολύ μικρή απόσταση, θα πληρώσετε ένα σχετικά υψηλό ποσό για το κέντρο γύρω στα 15 eur. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά.

Λεωφορείο με κατεύθυνση προς Τάραντο και Λέτσε

Από το αεροδρόμιο, τα λεωφορεία της Pugliairbus σε συνεργασία με τη Marozzi εκτελούν δρομολόγια κατά μέσο όρο 5-8 φορές την ημέρα τόσο προς το Λέτσε όσο και προς τον Τάραντα.

Τα δρομολόγια και την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων μπορείτε να τα βρείτε στη διεύθυνση shop.marozzivt.it.

  • Λέτσε: εισιτήριο 6,50 eur, διάρκεια διαδρομής 40 λεπτά
  • Τάραντο: εισιτήριο 6,40 eur, διάρκεια διαδρομής 70 λεπτά
Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.