Μπουργκάς
Αεροδρόμιο Burgas

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αναχωρήσετε ή φτάσετε στο αεροδρόμιο Μπουργκάς

Υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Μπουργκάς

David Eiselt ενημερωμένο 2. 9. 2023

Μάθετε ποιες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμες στο Αεροδρόμιο Burgas. Πού είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό και πού να ψωνίσετε;

Φθηνά ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο Burgas

Διαδίκτυο και wi-fi

Τοwi-fi διατίθεται απεριόριστα και δωρεάν.

Εάν χρησιμοποιείτε κάρτα sim χώρας της ΕΕ, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε δεδομένα στη Βουλγαρία στις ίδιες τιμές με αυτές της χώρας σας.

Διαφορετικά, αποκτήστε μια e-sim δεδομένων γρήγορα και εύκολα στο airalo.com.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια λειτουργούν αποκλειστικά μετά από έλεγχο ασφαλείας.

Εκτός από διάφορα τοπικά σνακ μπαρ, μπορείτε να επισκεφθείτε τα McDonald's (7 π.μ. - 11 μ.μ.) ή τα Costa Coffee (8 π.μ. - 9 μ.μ.).

Καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου θα βρείτε δύο μικρά καταστήματα, το Relay και το Ginger Drinks and Accessories, που πωλούν ποτά, σνακ και ταξιδιωτικό εξοπλισμό.

Υπάρχει επίσης ένα κανονικό σούπερ μάρκετ Billa περίπου 300 μέτρα από τον τερματικό σταθμό, πίσω από τον κυκλικό κόμβο στο Sarafovo. Είναι ανοιχτό 7:30-23:00.

ΑΤΜ και ανταλλακτήρια συναλλάγματος

Το ανταλλακτήριο 4x Change προσφέρει δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες και οι αναλήψεις μέσω ΑΤΜ είναι πιο βολικές.

Καπνομάγαζα

Χώρος καπνίσματος στην υπαίθρια ανοιχτή βεράντα είναι διαθέσιμος στη ζώνη διέλευσης μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Αεροπορικό Μουσείο

Στην περιοχή μπροστά από τον τερματικό σταθμό μπορείτε να επισκεφθείτε ένα μικρό υπαίθριο αεροπορικό μουσείο, το οποίο λειτουργεί και ως δημόσιο πάρκο με παγκάκια. Η είσοδος είναι 6 bgn και η επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου είναι μόνο στα βουλγαρικά: avioburgas.bg.

Avatar uživatele
David Eiselt

Ο David είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Cestee. Είναι επίσης φανατικός ταξιδιώτης με 302 πτήσεις και 49 χώρες που έχει επισκεφθεί.

Ορισμένοι από τους συνδέσμους μας μπορεί να είναι σύνδεσμοι θυγατρικών από τους οποίους μπορεί να κερδίσουμε προμήθεια αν αγοράσετε την υπηρεσία. Δείτε τη σελίδα μας για τη διαφημιστική πολιτική.